-

Væghængte

Hos Lavabo har vi stort sortiment af væghængte toiletter i porcelæn. Her kan du vælge mellem lækre buede eller firkantede modeller. Fælles for vores væghængte toiletkummer er, at de kommer i porcelæn og moderne italienske designs, der vil passe ind på langt de fleste skandinaviske badeværelser. Foruden de traditionelle hvide toiletkummer har vi også farvede modeller i matsort og matgrå. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og se, hvorvidt vi har et væghængt WC, der kan fuldende dit badeværelse.

 

22 vare(r)

22 vare(r)

SE VORES UDSØGTE VÆGHÆNGTE DESIGNERTOILETTER 

Væghængte toiletkummer er blevet mere og mere populære med tiden, hvilket der er mange gode grunde til. Væghængte toiletter, også kaldet for hængetoilet, vægtoilet, væghængt WC og hængeskål, er utrolige praktiske, når det kommer til rengøring. Fordi selve kummen er hævet over gulvet, er det lettere at støvsuge og vaske gulv under og ved toilettet, så du kan nemt holde dit badeværelse flot og rent. Du forbedrer tilmed hygiejnen på dit badeværelse, hvilket er yderst vigtigt i dette rum.

Udover praktiske fordele så er væghængte toiletter også yderst æstetiske og moderne. De er nemlig meget simple og stilrene i deres udtryk, hvilket er i tråd med nutidens tendenser, hvor alt skal være enkelt, stramt og strømlinet. Vores hængeskåle kommer fra serierne Glomp, Flo, Ego, Retro og File, som hver og en har noget helt særligt byde dit badeværelse, hvor du også har mulighed for at tilkøbe matchende bidet og badeværelsesvaske.

Er du derimod mere til gulvstående toiletter, så har vi selvfølgelig også et nøje udvalgt sortiment med dette.

 

LAVABO ER DIN LEVERANDØR AF BADEVÆRELSESPRODUKTER

Hos Lavabo har vi altid sat en ære i at have lækre designerprodukter til badeværelset, som vil passe ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Derfor er vores sortimenter, hvad end det er toiletter, armaturer eller brusevægge, præget af høj kvalitet og moderne designs. Vores kunder fortjener nemlig kun det bedste til at opfylde deres badeværelsesdrømme.

Har du spørgsmål til nogle af vores væghængte WC’er, eller mangler du rådgivning til den totale badeværelsesrenovering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan komme i gang med dine badeværelsesdrømme.