Farver og materialer til dit køkken og bad

Skal farven matche indretningen eller skabe kontrast? Skal farve sætte en stemning eller skal den blende ind? Her sætter vi fokus på farver og materialers betydning for indretningen.

Rustfrit stål

Massiv messing

PVD Messing

Mat hvid

Børstet nikkel

Populært lige nu:

Bruneret messing

Bruneret messing er ikke en farve i sig selv men en overfladebehandling på massiv messing, som giver materialet et smukt brunligt ydre. Farven kombinerer på én gang et moderne og antikt look. Bruneret messing vil som materiale patinere i brug og give et elegant antikt look.

Indret for eksempel badeværelset med et armatur og en vask i bruneret messing, som vil tilføre et sofistikeret udtryk og give en spa-lignende stemning. Eller tilføj bruneret messing i køkkenet og skab en smuk kontrast til hvide elementer og sterile overflader. Uanset om det er på badeværelset eller i køkkenet, vil bruneret messing give et elegant udtryk, der blander fortidens charme med et moderne look. 

Populært lige nu:

PVD Kobber

PVD Kobber er de senere år blevet populært i køkkenet og på badeværelset. Som farve har det en karakteristisk rødgylden nuance, der er varm og giver karakter til indretningen. Som materiale har kobber en underspillet elegance og luksuriøsitet.

Indret for eksempel badeværelset eller køkkenet med et armatur og en vask i kobber, som vil stå smukt i kontrast til de ofte kølige overflader. PVD Kobber fungerer godt sammen med neutrale farver som hvid, grå og sort, hvor kobberets skinnende overflade får lov til at skabe en elegant kontrast. 

Populært lige nu:

Mat sort

Mat sort er en sofistikeret farve, der giver dybde og mystisk til indretningen. Farven emmer af personlighed og sjæl.

En af de største styrker ved den matte sorte farve er dets evne til at absorbere lys i stedet for at reflektere det, som giver en afdæmpet overflade.

Den matte sorte farve gemmer også på en underspillet eksklusivitet. Du kan bruge farven som et stille statement, der træder elegant frem uden at virke frembrusende. Den afdæmpede sorte-grålige nuance er nem at integrere og kan bruges både på badeværelset og i køkkenet til at twiste et minimalistisk udtryk.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler