Toiletter

Står du overfor at skulle indrette dit badeværelse, er toilettet én af de ting, du uundgåeligt skal forholde dig til. Du skal først og fremmest beslutte dig for, om dit toilet skal være væghængt, eller om det skal være et gulvstående toilet?

Mulighederne er mange, uanset hvilken type toilet du er til. Gå på opdagelse i vores univers, og oplev alt fra toiletter i moderne designs og farver til klassiske hvide toiletter i porcelæn.

Livet er fyldt med store beslutninger

Toilettet er ikke én af dem.

Inspiration til badeværelset

Du kan nemt gøre dit badeværelse indbydende, men måske mangler du inspiration til hvordan? Vi har samlet et univers af forskellige badeværelsesmiljøer i forskellige stilarter. Tjek det og få ideer til at indrette dit eget badeværelse.

Populært lige nu:

Sæt farve på badeværelset

Sort, grå, hvid, mat eller blank. Toiletter i forskellige farver og designs er tilbage. Tilsæt kulør til dit badeværelse som en del af udtrykket og skab personlighed med et farvet toilet.

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Alt til badeværelset

Overvejer du at opgradere eller renovere dit badeværelse? Her finder du et stort udvalg af badvaske, armaturer, toiletter, badmøbler, brusere, badevægge, badekar og tilbehør til badeværelset.

Vores produkter er designet med øje for de små detaljer og de store linjer. Vi respekterer både form og funktionalitet. Og vi gør det nemt for dig at indrette dit badeværelse, uden at gå på kompromis med det du drømmer om.

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores design.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du vil bruge mindst mulig tid på rengøring og vedligeholdelse.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre går efter kvaliteten og funktionaliteten. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores univers, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66/a>
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

Enkle og elegante toiletter

Hvad end du blot skal udskifte dit gamle toilet eller have gang i den store renovering, så vil et af vores toiletter uden tvivl falde i din smag. Fælles for alle vores toiletter er, at de kommer i lækkert porcelæn og er skabt i udsøgte designs, ligesom der ikke er en finger at sætte på kvaliteten.

Vores sortiment af toiletkummer består af 4 overordnede produktserier. Hver og en af vores toiletserier har noget særligt at tilbyde til et badeværelsesinteriør, og du har faktisk mulighed for at købe en badeværelsesvask fra samme serie og dermed sikre, at din toiletkumme og vask matcher.

Farvede toiletkummer i porcelæn

Ønsker du at give dit badeværelse lidt farve, eller er du træt af de hvide toiletkummer? I vores sortiment af toiletter finder du skønne, farvede toiletter.  Du kan vælge mellem farverne grå og sort. Det er en simpel måde at give et toilet lidt farve uden at investere i hel farvet toiletkumme.

Få professionel rådgivning

Har du spørgsmål til nogle af vores toiletter, vores toiletserier eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk.