Mere til badeværelset

Badeværelset er ét af de steder i hjemmet, hvor du bruger meget tid – uden at tænke over det. Derfor fortjener badeværelset også ekstra opmærksomhed i indretningen.

Overvej om du vil indrette dig med eller uden et badekar? Skal du vælge et gulvstående badmøbel eller en væghængt bordplade? Og skal spejlet være ovalt eller firkantet?

Gå på opdagelse i store udvalg af møbler og tilbehør til badeværelset – og find det, der passer ind i dine badeværelsesdrømme.

Lotte Kronow, kunde hos Lavabo:

"New Yorker-brusevæggen passer fantastisk ind på mit lille badeværelse"

Den tager ikke meget plads. Og samtidig giver sprosserne en god kontrast i rummet. Den er nem at holde pæn og ren – selv efter 2 års brug står den som ny.

Inspiration til badeværelset

Der er stor forskel på, om du vælger en håndvask i messing, porcelæn eller stål. Eller om den er nedfældet eller står på bordet. Håndvasken har stor betydning for udtrykket på dit badeværelse. Derfor har vi samlet lidt inspiration til dig, hvor du kan se, hvordan vores håndvaske indgår i forskellige badeværelsesmiljøer.

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Alt til badeværelset

Overvejer du at opgradere eller renovere dit badeværelse? Her finder du et stort udvalg af badvaske, armaturer, toiletter, badmøbler, brusere, badevægge, badekar og tilbehør til badeværelset.

Vores produkter er designet med øje for de små detaljer og de store linjer. Vi respekterer både form og funktionalitet. Og vi gør det nemt for dig at indrette dit badeværelse, uden at gå på kompromis med det du drømmer om.

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores design.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du vil bruge mindst mulig tid på rengøring og vedligeholdelse.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre går efter kvaliteten og funktionaliteten. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores univers, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

Spejle til badeværelset

Spejlet er ét vigtigt element på badeværelset. Det er ikke alene funktionelt men også et møbel, der kan være med til at fuldende rummet eller skabe en særlig stemning.

Tænk over, hvad spejlet skal gøre for din indretning. Skal spejlet være firkantet med LED belysning eller måske rundt og med messingramme? Gå på opdagelse i vores univers af spejle og se dine muligheder.

Brusevægge i glas

Giv dit bruseområde et moderne New Yorker-twist med en brusevæg i glas. Vi har et udvalg af brusevægge i et råt og stilrent design, der tilføjer badeværelset cool attitude.

Brusevæggen er ikke alene dekorativ på badeværelset, men den er også funktionel og kan fungere som en elegant afskærmning. Vores udvalg af brusevægge i glas fås i forskellige størrelser.

Se brusevægge

Enkle badmøbler

Skab orden og personlighed på badeværelset med vores udvalg af badmøbler, der byder på alt fra enkle gulvstående badmøbler til stilfulde, væghængte bordplader.

Der er mange muligheder for at give dit badeværelse et personligt touch alt efter, hvad du kombinerer dit badmøbel med.

Se badmøbler

Badekar i forskellige designs

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et stilfuldt badekar, der giver følelsen af luksus og velvære. Her er plads til at slappe af og koble af.

Vi har et udvalg af badekar i forskellige designs – i alt fra retrostil til moderne nordisk look. Badekarrene er udviklet i akrylharpiks, der både er rengøringsvenligt og modstandsdygtigt overfor ridser og afslag.

Se badekar

Tilbehør til badeværelset

Det kan ofte være de små detaljer, der fuldender looket på badeværelset. Det kan være knager til håndklæder eller en toiletpapirholder, der binder stilen sammen og skaber finish i indretningen.

Fordelen med tilbehør til badeværelset er, at det er forholdsvist nemt at skifte ud og gå med en anden farve eller materiale. Gå på opdagelse i vores udvalg og find det tilbehør, der matcher din badeværelsesstil.

Se badeværelsestilbehør