Badvaske i solid surface

Går du efter et stilrent design på badeværelset, er en håndvask i Solid Surface et godt valg. Solid Surface er et lækkert komposit materiale, der tilfører kvalitet og luksuriøsitet. Det er både et slidstærkt og rengøringsvenligt materiale.

Vores Solid Surface håndvaske er fremstillet i 100% akryl, hvilket giver en lækker silkeblød mat hvid overflade, som bevarer farven i mange år. Overfladen minder om hvid sten og giver dig utallige indretningsmuligheder.

Gå på opdagelse og find Solid Surface håndvasken, der både er smuk og funktionel.

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Overflade

14 ud af 14 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

VEDLIGEHOLDELSE

Solid-surface er utroligt nemt at rengøre. Almindelig rengøring foretages med mild sæbe eller håndopvaskemiddel, som fjerner mindre misfarvninger og mærker. Større ridser / revner fjernes med den medlevere fine slibesvamp.