Bade­værelses­vaske

Hvilken håndvask skal du vælge til badeværelset? Skal den være iøjnefaldende, eller skal den matche badmøblerne? Skal den være rund, oval eller firkantet? Skal håndvasken nedfældes, placeres på bordet eller hænges på væggen?

Vi har et stort udvalg af badvaske, der gør det nemt for dig at finde vasken, der matcher din indretningsstil og budget.

Rund, oval, firkantet, hvid, stål, messing eller porcelæn?

Håndvaske til alle badeværelser

Inspiration til badeværelset

Der er stor forskel på, om du vælger en håndvask i messing, porcelæn eller stål. Eller om den er nedfældet eller står på bordet. Håndvasken har stor betydning for udtrykket på dit badeværelse. Derfor har vi samlet lidt inspiration til dig, hvor du kan se, hvordan vores håndvaske indgår i forskellige badeværelsesmiljøer.

Populært lige nu:

Badvaske i massiv messing

Messing er den nye blivende trend på badeværelset. Som materiale kan messing tilføre ethvert badeværelse en følelse af luksus og kvalitet.

Så måske er det nu, du skal overveje, hvad en håndvask i messing eller bruneret messing kan gøre for udtrykket på dit badeværelse?

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Alt til badeværelset

Skal du indrette badeværelset på ny eller blot give det en opgradering? Vi har et stort udvalg af badvaske, armaturer, toiletter, badmøbler, brusere, badevægge, badekar og tilbehør til badeværelset.

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. De små detaljer og de store linjer.

Med respekt for form og funktionalitet. Og med tanke på at gøre det nemt for dig at vælge – uden at gå på kompromis med lige præcis det, du drømmer om.

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores design.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du vil bruge mindst mulig tid på rengøring og vedligeholdelse.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre går efter kvaliteten og funktionaliteten. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores univers, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

Værd at vide om badvaske

Når du skal vælge ny håndvask til badeværelset, findes der et væld af muligheder. Dette gælder både design- og funktionsmæssigt, hvorfor der er flere ting, der bør overvejes, inden du køber en ny badeværelsesvask. Hvordan skal den se ud, hvor meget må den fylde, hvor dyb må den være? Med vores brede sortiment af håndvaske til badeværelset gør vi det muligt for dig at finde lige netop den vask, du søger. 

Her har vi blandt andet et stort udvalg af porcelænsvaske i et væld af forskellige designs og størrelser. De mange forskellige porcelænsvaske sælges naturligvis i den klassiske hvide farve, men du kan også finde en række farvede håndvaske, der er med til at give dit badeværelse et stilfuldt twist.

Vask til nedfælding. På bord eller til vægophæng.

Det første, du skal finde ud af, når du skal vælge en håndvask til badeværelset, er, hvordan den skal placeres. Dette har nemlig en betydning for valg af håndvask, og hvorvidt den skal være væghængt, om den skal placeres på et bord eller fungere til nedfældning.

Hvis pladsen på dit badeværelse er trang, kan det være en fordel med en lille væghængt håndvask. Uden et bord under vasken skabes der luft, hvilket vil få rummet til at virke mindre kompakt. Med en vask til nedfældning, underlimning eller en vask til placering på bord er der mulighed for skabsplads under håndvasken. Behovet for opbevaring på badeværelset spiller derfor en afgørende rolle for dit valg af vask.

Find den perfekte håndvask og armatur

Så snart du har besluttet dig for, hvilken håndvask der skal monteres på dit badeværelse, skal det rette armatur findes, og hos os er mulighederne næsten uendelige. Vi har et utrolig stort udvalg af armaturer, der er perfekte til netop badeværelsesvasken. Disse armaturer findes i forskellige farver og materialer som messing, kobber, krom, sort og massiv messing. Dermed har du rig mulighed for at finde netop det armatur, der passer til din håndvask og badeværelsets øvrige stil. Foruden armaturer til badeværelset, finder du også et stort udvalg af badarmaturer og brusesæt, der ligeledes findes i en række forskellige farver og designs.

Totalleverandør af designprodukter til badeværelset

Foruden badeværelsesvaske og armaturer finder du også et stort udvalg af toiletter, der ligeledes er at finde i et væld af forskellige designs. Igen er det muligt at finde nogle klassiske hvide porcelænstoiletter, men vi har også et stort udvalg af farvede toiletter til dig, der ikke er farveforskrækket og ønsker at pifte rummet op på en sjov og anderledes måde. 

Har du spørgsmål til nogle af vores badeværelsesprodukter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Du kan skrive til os via mail info@lavabo.dk,  eller du kan ringe til os på tlf. 75 55 88 66.