Køkkenvaske

Dit liv er fyldt med valg. Skal du have et nyt køkken eller en ny køkkenvask? Skal køkkenvasken være i komposit, rustfrit stål eller måske messing? Skal køkkenvasken være rummelig eller give rum til andet i køkkenet?

Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi køkkenvasken, der matcher din indretningsstil og budget.

Du går efter et design, der gør en forskel. Din kæreste går efter at ramme budgettet.

Vores køkkenvaske går til jer begge

Inspiration til køkkenet

Nordisk køkken med sort vask og armatur

Hvilket køkken drømmer du om? Hvilken indretningsstil? Hvilke materialer? Med farve eller uden farve? Vi har samlet lidt inspiration til dig, hvor du kan se, hvordan vores køkkenvaske og armaturer kan integreres i forskellige køkkener.

Stilfuldt køkken med håndvask og armatur i massiv messing

Populært lige nu:

Køkkenvaske i massiv messing

Messing er et tidløst materiale i køkkenindretningen, der giver varme og elegance. Inviter det stilfulde metal indenfor med en køkkenvask og et matchende armatur i messing. Du kan vælge mellem to farver: messing og bruneret messing.

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Alt til køkkenet

Vi har et stort udvalg af køkkenvaske og armaturer, tilbehør og plejeprodukter til dit køkken

Uanset om du går efter form, funktionalitet, kvalitet eller et miks af det hele, har vi køkkenprodukter til dig. Vores grundtanke er og har altid været, at vi vil gøre det nemt for dig at vælge køkkenvaske og armaturer, uden at gå på kompromis med lige præcis det, du drømmer om.

Lyst trækøkken med vask og armatur i kobber

Derfor os

For os er det en kunst at passe ind i dit liv

Du skal vælge os, hvis du synes vi passer ind i dit liv. Vi vil ikke overbevise dig om, at vi er rigtigte for hinanden. Vi vil bare give dig en ide om grundtankerne i Lavabo.

Kunsten at se flot ud og også være det om mange år

Det kan være svært at se forskel på kvalitet. Du opdager det desværre først med tiden. Derfor er høj kvalitet en integreret del af vores design.

Kunsten at sige miljøvenlig og gøre noget for det

Miljøet fylder mere og mere på agendaen. Også på vores. Vi arbejder løbende på at finde nye miljøvenlige løsninger og materialer.

Kunsten at holde sig pæn uden at gøre sig pæn

Vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. Med respekt for, at du vil bruge mindst mulig tid på rengøring og vedligeholdelse.

Kunsten at få æstetikerens og funktionalistens accept

Nogle går efter designet. Andre går efter kvaliteten og funktionaliteten. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi produkter i vores univers, der opfylder dine boligdrømme.

Kunsten at passe ind, uanset hvad moden siger

Vi udvikler designprodukter til alle hjem. Til dig, der sætter trenden og søger det særlige twist. Og til dig, der går efter det tidløse og søger det diskrete.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

Værd at vide om køkkenvaske

Køkkenvasken er et helt centralt element i dit køkken. Tænk på, hvor uundværlig køkkenvasken er i dit liv. Det er her, du skyller dine råvarer og rengører dine gryder. Her du vasker hænder før madlavning og holder en god køkkenhygiejne. Og her du tager vand til kaffen og fylder vandkaraflen op. 

Du tilbringer hurtigt meget tid her hver eneste dag. Derfor er det vigtigt, at du vælger en vask, der imødekommer dine behov og matcher din indretningsstil.

Når du skal vælge en køkkenvask, er der ting at tænke over: hvilket materiale, hvilket design, hvilken funktionalitet og hvilken kvalitet.

Køkkenvasken der passer ind i dit liv

Uanset om du er på udkig efter et helt nyt køkken, eller blot ønsker at udskifte vasken, så kan du trygt på opdagelse i vores univers af køkkenvaske. Når vi udvikler og udvælger køkkenvaske til vores sortiment, har vi øje for at forene design, kvalitet og funktionalitet.

Vores køkkenvaske fås i flere forskellige størrelser og modeller. Så kan du altid finde en vask, der passer til dit køkken. Vælg også mellem forskellige monteringsformer som nedfældning, planlimning og underlimning. For os er det en kunst at gøre det nemt for dig at vælge en køkkenvask, der matcher din indretningsstil og modsvarer dit budget. Kunsten at leve op til dine kvalitetskrav og imødekomme dine behov for minimal rengøring. Og en kunst at udvikle køkkenvaske, der er miljøvenlige og værd at leve med efter mange års brug.

Design

Din nye køkkenvask skal passe til resten af dit køkkens stil og udseende. Den skal passe til bordpladen og spille sammen med køkkenelementerne. Eller måske ønsker du dig, at køkkenvasken skal stå i kontrast og være det, der gør forskellen i køkkenet. Det er helt op til dig. Vores sortiment er stort, og vi har både køkkenvaske til dig, der søger det særlige twist og til dig, der går efter det tidløse.

Materiale til køkkenvask

Du kan vælge køkkenvask i mange forskellige materialer som for eksempel rustfrit stål, massiv messing, komposit, keramik og porcelæn. Hvert materiale har sine fordele og ulemper. Nogle materialer er nemmere at rengøre og vedligeholde end andre. Fælles for vores køkkenvaske er dog, at de er udviklet og nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og minimal rengøring.

Kvalitet

Når du køber en ny køkkenvask, forventer du naturligvis, at den kan holde i mange år. Det er desværre ikke altid tilfældet. Derfor anbefaler vi dig at overveje, hvilken kvalitet du vælger. Overvej, hvad det kræver at vedligeholde den, og om ridser eller slag kan ødelægge dens udseende. Og gå i det hele taget efter en køkkenvask, hvor du er garanteret en høj kvalitet. Det opfylder Lavabo.

Funktionalitet

Behov er forskellige, når vi er på udkig efter en køkkenvask. For nogle er funktionalitet det vigtigste parameter. Det kan for eksempel være vigtigt, at størrelsen på køkkenvasken giver god plads til gryderne og bradepanden. For andre er det måske vigtigere, at der er en integreret afsætningskant eller måske en vask med to rum. Tænk over, hvad der er vigtigt for dig, inden du vælger køkkenvask.