Væghængte toiletter

Et væghængt toilet er en populær løsning på badeværelset, der er med til at give rummet et let og luftigt udtryk. Det understøtter en minimalistisk indretning og er samtidig med til at give mere plads. Derfor kan det også være et godt valg, hvis du indretter et mindre badeværelse.

En af fordelene ved et væghængt toilet er den nemme rengøring. Da toilettet er hævet fra gulvet, er der ingen kanter mellem gulv og toilet, hvor der kan samle sig snavs og bakterier. Desuden er det nemmere at komme ind med gulvmoppen, når toilettet ikke er monteret på gulvet.

Gå på opdagelse i vores univers af væghængte toiletter og find det design og den farve, der passer til stilen på dit badeværelse.

 

Farve

Materiale

Produkt serie

Skyllekant

Overflade

20 ud af 20 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

SE VORES VÆGHÆNGTE DESIGNERTOILETTER

Væghængte toiletkummer er blevet mere og mere populære med tiden, hvilket der er mange gode grunde til. Væghængte toiletter, også kaldet for hængetoilet, vægtoilet, væghængt WC og hængeskål, er utrolige praktiske, når det kommer til rengøring. Fordi selve kummen er hævet over gulvet, er det lettere at støvsuge og vaske gulv under og ved toilettet, så du nemt kan holde dit badeværelse flot og rent. Du forbedrer tilmed hygiejnen på dit badeværelse, hvilket er yderst vigtigt i dette rum.

Udover praktiske fordele så er væghængte toiletter også yderst æstetiske og moderne. De er nemlig meget simple og stilrene i deres udtryk, hvilket er i tråd med nutidens tendenser, hvor alt skal være enkelt, stramt og strømlinet. Er du derimod mere til gulvstående toiletter, har vi også et nøje udvalgt sortiment med dette.

 

DIN LEVERANDØR AF PRODUKTER TIL BADEVÆRELSET

Hos Lavabo har vi altid sat en ære i at have lækre designprodukter til badeværelset, som vil passe ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Derfor er vores sortiment, hvad end det er toiletter, armaturer eller brusevægge, præget af høj kvalitet og moderne design. Vores kunder fortjener nemlig kun det bedste til at opfylde deres badeværelsesdrømme.

Har du spørgsmål til nogle af vores væghængte WC’er, eller mangler du rådgivning til den totale badeværelsesrenovering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk.