-

Brusevægge

Med en Walk IN brusevæg kan du få et ægte New Yorker-look på dit badeværelse med deres industrielle og rå design. Nedenfor finder du alle vores Walk IN brusevægge i forskellige størrelsesforhold, så du kan vælge netop den, som passer til dit badeværelses størrelse. Med denne stilfulde glasvæg til bruseren investerer du i den perfekte walk in-løsning.

 

Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, og se, om vi ikke har den størrelse, du kan bruge. Husk også at tage et kig på vores forskellige brusersæt og brusearmaturer fra Primy og Argo, så du kan få til en bruseniche, der matcher det udtryk, du ønsker, dit baderum skal udstråle.

9 vare(r)

9 vare(r)

Se vores bruserafskærmning i glas i New York-stil

Vores moderne og stilrene bruseafskærmning i glas kommer i sort lakeret aluminium med en mat overflade samt 8 mm hærdet glas, der minder om de klassiske sprossede vinduer i de gamle fabriksbygninger i New York.

 

Som allerede nævnt fås brusevæggene i flere størrelser, hvor du har mulighed for at vælge mellem 70 - 140 cm i bredden. Fælles for alle er, at de har en højde på 200 cm. Når du vælger en brusevæg med en bredde på 90 cm til 140 cm, har den en lodret sprosse i midten.

 

Ved at vælge denne variant som din bruserafskærmning får du et iøjnefaldende blikfang på dit badeværelse, som vil gøre rummet langt mere spændende og kontrastfyldt. Du skal heller ikke være bekymret for vedligeholdelse og rengøring, da Walk IN-brusevæggene selvfølgelig er beregnet til vådrum, samtidig med at det anvendte glas har en rengøringsvenlig flade.

 

Ved at klikke på de enkelte varianter finder du en udførlig stregtegning for det pågældende produkts størrelse samt en detaljeret monteringsvejledning med alt information angående nødvendigt værktøj, ordrens indhold, oversigtstegning og monteringsrækkefølge. Det bliver derfor nemt for dig at få et overblik over glasvæggens størrelse samt dens montering. Guiden og vejledningen er selvfølgelig på dansk.

Hos Lavabo går badeværelsesdrømme i opfyldelse

Hos Lavabo har vi siden vores grundlæggelse i 2006 bestræbt os på at hjælpe folk med at få deres badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse. Derfor sætter vi en ære i at levere smukt, tidløst design i høj kvalitet, så du kan skabe et moderne hjem efter dine ønsker, og som du kan nyde i mange år ud i fremtiden. Du er derfor garanteret, at der aldrig er gået på kompromis med hverken funktionalitet, design eller kvalitet ved nogle af vores produkter her på webshoppen.

 

Brænder du inde med et spørgsmål til vores Walk IN-brusevægge, eller mangler du rådgivning indenfor den totale indretning af dit badeværelse? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Vi har kompetente medarbejdere, som står til rådighed med rådgivning, vejledning og inspiration.

 

Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 75 55 88 66, via vores mail info@lavabo.dk eller ved at fylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigt muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine badeværelsesdrømme.