Bidéter

Måske husker du mest et bidet som et badeværelsemøbel fra dine bedsteforældres tid? Men faktisk har bideter de senere år vundet indpas i danske hjem. Et bidet er en lille vaskekumme, der som regel placeres ved siden af dit toilet. Det kan ikke blot være et stilfuldt element på dit badeværelse, men samtidig kan det også bidrage til øget hygiejne. 

Nogle går efter kvaliteten og funktionaliteten. Andre går efter designet. Uanset hvad der er vigtigt for dig, har vi et sortiment af bideter, der går til alle. Vores bideter er designet med tanke på både form og funktionalitet. Tjek udvalget og oplev, at du kan få alt fra klassiske hvide porcelænsbideter til moderne designs i flotte farver.

Farve

Hanehul

Materiale

Produkt serie

Overflade

9 ud af 9 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

HVAD ER ET BIDET? 

Et bidet er virkelig praktisk at have på dit badeværelse, da det først og fremmest er meget hygiejnisk, og det kan bruges til rigtig mange gøremål. Hvad er et bidet egentlig? Det er en lille vask, som man placerer ved siden af sit toilet på badeværelset. Hvordan bruger man så et bidet? Det bruges hovedsageligt til at vaske sig med, efter man har været på toilettet. Men det kan også bruges som en del af helhedsindtrykket på badeværelset, da vores bideter fås i samme udtryk og serie som nogle af vores mange toiletter.

Hvis du har besluttet dig for, at et bidet skal pryde dit badeværelse, skal du overveje, hvilket stil og design du ønsker at gå med. Tager du et kig i vores sortiment, vil du finde bideter i klassiske og traditionelle designs, hvor udtrykket er mere blødt og rundt, eller hvor det er ovalt. Vi forhandler også nyere, mere stilrene og moderne designs, hvor vi er ude i mere firkantede former med minimalistiske træk. Dette er mere tidløst og passer ind i ethvert moderne badeværelse.

DIN TOTALLEVERANDØR AF BADEVÆRELSESPRODUKTER 

Vi har toiletter, der matcher vores bideter, så du med garanti kan finde noget, der falder i din smag. I vores brede udvalg af toiletter finder du bl.a. gulvstående toiletter og væghængte toiletter, i et væld af forskellige designs. Her er det muligt at finde det helt klassiske, hvide toilet i porcelæn, men vi har også et udvalg af farvede toiletter, hvis du ikke er til det traditionelle toilet og ønsker at pifte dit badeværelse op med en alternativ løsning.

Brænder du inde med nogle spørgsmål til vores en af vores badeværelsesprodukter eller blot har brug for rådgivning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavebo.dk.