Retro Væghængt Bidét, Blank sort

Vare nr.

31010BS

Vejl pris inkl. moms

7.345,00 DKK OutOfStock

I et badeværelse i traditionel stil, der minder om gammeldags trends, er det væghængte bidét fra Retro-serien, designet af arkitekterne Anzellini og Cicconi, et must.

Hvorfor vælge et væghængt bidét? At vælge det rigtige sanitetsudstyr er altid et vigtigt skridt, når man planlægger et badeværelse. Du skal overveje mange vigtige og afgørende faktorer, herunder den stil, du vil have, så resultatet bliver vellykket. Det væghængte sanitetsgrej er den perfekte løsning, det passer ind i alle rum, fra det største til det mindste badeværelse, og sanitetsartiklerne i denne serie kan appellere til både moderne og vintage smag.

Derudover er væghængt sanitet perfekt til at forstærke et badeværelse med den særlige egenskab, at den er monteret i passende højde fra gulvet. Daglig rengøring bliver lettere, så meget, at utilgængelige områder på et badeværelse, typisk med gulvmonteret sanitetsartikler, nemt kan rengøres og desinficeres. Det vægophængte bidét fra Retro-serien skiller sig ud med sine bløde og afrundede former.

Dette bidét er lavet af langtidsholdbar hvid keramik og har et enkelt hul til blandingsbatteriet, og takket være størrelsen er det perfekt egnet til ethvert badeværelse.

Stilen er bestemt rettet mod fortiden, men kvaliteten af ​​dette bidét, Made in Italy, garanterer et unikt og tidløst produkt.

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, blank
Farve Blank sort
Monteringsmuligheder (toilet) Væghængt
Mål 520 x 380 x 340 mm
Skjult montering Nej
Boltafstand 180 mm
VVS nr. 677020001
EAN 5711402310097

Relaterede varer