Nedfældede vaske til badeværelset

Er du på udkig efter en vask, der skåner din bordplade for vand og sæberester, kan en nedfældet vask være en god løsning. En nedfældet vask bliver sænket ned i bordpladen, så der er en kant mellem vask og bordplade. 

Vores nedfældningsvaske fås i forskellige former, materialer og farvevarianter, så du kan finde den helt rigtige vask, der passer til din stil på badeværelset. Valget er dit: klassisk hvidt porcelæn, stål, kobber, sort krom, messing eller bruneret messing?

Gå på opdagelse i vores sortiment og indfri dine badeværelsesdrømme.

Farve

Produkt serie

Overflade

28 ud af 28 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

LÆKRE HÅNDVASKE TIL NEDFÆLDNING I SMUKKE DESIGNS

En håndvask til nedfældning er designet således, at kanten af vasken overlapper bordpladen. Der vil på den måde være en fin kant langs linjen, hvor badeværelsesvasken og bordet mødes. Det gør det derfor muligt for dig selv at montere din håndvask i hullet i bordpladen. Nedfældningsvasken skal blot fastgøres med silikone og fikseres med de medfølgende beslag.

Som allerede nævnt findes vores lækre håndvaske i flere designs, materialer og farver, men fælles for dem alle er, at du er garanteret vaske i høj kvalitet og smukke designs, som giver dig et badeværelse med et smukt og raffineret udtryk. Ønsker du en klassisk og varm porcelænsvask, vil vi anbefale en af vores runde modeller, men hvis du derimod ønsker noget mere skandinavisk og minimalistisk, vil et firkantet design give et mere moderne look.

Har du mod på noget mere farve på dit badeværelse, eller er du bare træt af hvid, så kan en af vores nedfældningsvaske i farverne messing, kobber, stål eller krom måske være noget for dig. De vil klart blive et iøjnefaldende element, som ikke vil gå ubemærket hen af gæster, og du vil samtidig have noget, der er unikt for dit hjem.

Ønsker du andre typer af badeværelsesvaske end dem til nedfældning? Så har vi selvfølgelig også vaske til underlimning, placering på bord, placering på gulv samt væghængte modeller, som du finder her på vores webshop.

 

VEDLIGEHOLDELSE OG PLEJE AF FARVEDE VASKE

Vær opmærksom på, hvis du vælger en af de farvede vaske, at de kræver særlig vedligeholdelse og pleje, for at du ikke ødelægger eller skader deres belægning. Dette vil selvfølgelig stå under de enkelte produkter, som det gør sig gældende for. Der vil stå alt fra, hvordan du bedst mulig rengør vasken, og hvad du skal undgå af rengøringsmidler og -redskaber samt af fødevarer og husholdningsprodukter. 

Hos Lavabo vil vi altid anbefale, at du bruger bløde klude og milde rengøringsmidler, så du hverken ridser eller ødelægger belægningen, hvorefter du straks skyller tilstrækkeligt med vand. På den måde bevarer du håndvaskens flotte udseende længst.

 

KONTAKT LAVABO ALLEREDE I DAG

Hos Lavabo er vi med til at skabe boligdrømme i samråd med vores kunder. Det kan nemlig nemt virke som en uoverskuelig opgave at skulle renovere eller lave et helt badeværelse selv uden professionel rådgivning. 

Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du kan komme i gang med dine badeværelsesdrømme.