Spejle til badeværelset

Et spejl er et uundværligt element på badeværelset, når du skal sætte håret, barbere skægget, lægge makeup eller bare se, om du er tilfreds med spejlbilledet. Men et badeværelsesspejl er mere end en praktisk foranstaltning. Det kan også være et designelement, der kan være med til at understrege stemningen på badeværelset.

Overvej om spejlet skal være firkantet med LED belysning eller måske rundt og med messingramme? Gå på opdagelse i vores univers af spejle og se dine muligheder.

Farve

Materiale

Produkt serie

Overflade

14 ud af 14 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

OPFYLD DINE BADEVÆRELSESDRØMME 

Hos Lavabo har vi siden grundlæggelsen i 2006 bestræbt os på at hjælpe folk med at få deres badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse. Derfor sætter vi en ære i at levere smukt, tidløst design i høj kvalitet, så du kan skabe et moderne hjem efter dine ønsker, og som du kan nyde i mange år ud i fremtiden. Du er derfor garanteret, at der aldrig er gået på kompromis med hverken funktionalitet, design eller kvalitet ved nogle af vores produkter her på hjemmesiden.  

Brænder du inde med et spørgsmål til vores spejle, eller mangler du rådgivning indenfor den totale indretning af dit badeværelse? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Vi har kompetente medarbejdere, som står til rådighed med rådgivning, vejledning og inspiration. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 75 55 88 66, eller via vores mail info@lavabo.dk