Stålvaske til køkkenet

Køkkenvaske i stål er populære og passer ind i forskellige typer af køkkenindretninger, uanset om du er til et klassisk eller et nordisk køkken. Stål er tidløst, og det er lige så relevant i dag, som det var for år tilbage. 

Samtidig er stålvaske nemme at rengøre og vedligeholde. Materialet er robust og modstandsdygtigt overfor pletter og ridser. Vælger du en køkkenvask i stål, får du en kvalitetsvask, der både er praktisk og nem at få til at spille sammen med dit køkkendesign.

 

Farve

Skabsbredde

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

30 ud af 71 produkter
Hent flere produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

FÅ TIDLØST ÆSTETIK OG STILRENE STÅLVASKE

Ønsker du at kunne se og mærke forskellen, når du investerer i en ny rustfri stålvask med hanehul, kan du med vores eksklusive vaske fra Lavabo opleve begge dele. Vores stålvaske er funktionsrobuste, holdbare og udført i et italiensk design, der elegant passer ind i den enkle stil og tidløse æstetik, som hersker i dagens køkkener. Med en køkkenvask fra vores sortiment er du ligeledes garanteret en funktionel køkkenoplevelse. Det allerede indbyggede hanehul med en diameter på 35 mm giver dig rig mulighed for hurtigt at kunne få dit nye køkkenarmatur monteret, så vasken kan blive taget i brug.

Dertil kan størstedelen af vaskene monteres lige, som du ønsker det. De forskellige monteringsformer er underlimning, planlimning og nedfældning og alt efter monteringsform, medfølger der selvfølgelig både bundventil, vandlås og monteringsclips. Du kan med fordel også se nærmere på vores store armaturudvalg, hvor du blandt andet finder modelvarianter i rustfrit stål med smarte funktioner og tidløs finish. Vælg blandt flere flotte farver, former og designs.

 

RENGØRINGSVENLIGE STÅLVASKE MED HANEHUL I FLERE VARIANTER

Ser du nærmere på vores rustfrie stålvaske med hanehul, vil du opdage, at de fleste firkantede varianter kommer i et stilrent design med indvendige runde hjørner. Disse runde hjørner følger vaskens yderkant og er ikke blot med til at give et harmonisk design, men en mere rengøringsvenlig løsning. Vi fører både enkelt vaske og dobbelt vaske i vores køkkenvaskserier, da de hver især har deres fordele.

Blandt andet er enkelt vasken meget populær grundet den store plads i vasken til både bradepanden og wokgryden. I modsætning til dobbelt vasken giver enkelt vasken også mulighed for mere skabsplads, der er eftertragtet i særligt små køkkener. Til gengæld tilbyder dobbelt vasken stor fleksibilitet i køkkenområdet til alle hverdagens kokkekunster, hvor du på samme tid kan skylle grøntsager og vaske gryder op.

 

LAVABO - DIN TOTALLEVERANDØR AF DESIGNPRODUKTER TIL KØKKENET

Hos Lavabo hjælper vi dig med at skabe de mest fantastiske køkkenoplevelser. Med os som din totalleverandør af eksklusive designprodukter til køkkenet kan du være helt sikker på at få kvalitet og originalitet, som lever op de høje standarder og krav, der er til både materialer, funktionalitet og design.

Har du spørgsmål til vores udvalg af rustfri stålvaske med og uden hanehul, vores farvede vaske eller øvrige tilbehør, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderlig information og professionel rådgivning på tlf. 75 55 88 66 eller på info@lavabo.dk.