-

Gulvstående

I løbet af et 80-årigt langt liv vil et menneske i gennemsnit bruge lidt over et år på toilettet. Hvis du spørger os, så bruges det år bedst på et kvalitetstoilet, som du elsker. Én ting er komforten på dit toilet, en anden er designet. I vores sortiment går de to ting hånd i hånd. Vi elsker smukke badeværelser, og vi arbejder blandt andet sammen med verdenskendte italienske designere for at skabe det bedste af det bedste. Sådan lever nemlig både op til dine og vores egne høje standarder.

 

Foruden vores gulvstående toiletter tilbyder vi både væghængte toiletter og bidéter.   

38 vare(r)

38 vare(r)

Antikt og moderne

Badeværelset er typisk ikke et rum med mange møbler. Derfor kan du gøre en stor forskel på indretningen af dit badeværelse ved at vælge et toilet, der skiller sig ud fra mængden og passer ind i din personlige stil. Vi forhandler toiletter i moderne, retro og antik stil.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk. På vores hjemmeside finder du desuden både vores serviceformular  og vedligeholdelseskataloger.