-

Toiletter

Er du på jagt efter et elegant toilet til dit nye badeværelse, eller skal du have renoveret dit gamle? Så er Lavabos elegante toiletkummer i italiensk design noget for dig. Nedenunder finder du et stort udvalg af toiletkummer i både klassiske og moderne designs, som enten er væghængte eller gulvstående. Du kan desuden supplere dit toilet med et bidet, tilbehør i form af rør samt toiletsæder udover det sædvanlige. Gå på opdagelse i vores sortiment og fuldend dine badeværelsesdrømme.

 

1-48 of 127

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-48 of 127

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Elegante toiletter købes hos Lavabo

Hvad end du blot skal udskifte dit gamle toilet eller have gang i den store renovering, så vil en af vores toiletter uden tvivl falde i din smag. Fælles for alle af vores toiletter er, at de kommer i lækkert porcelæn og er skabt i udsøgte designs, hvor der ikke er en finger at sætte, når det kommer til kvaliteten.

Vores sortiment af toiletkummer består af 4 overordnede produktserier: Flo, Ego, Retro og File. Hver og en af vores toiletserie har noget særligt at tilbyde til et badeværelses interiør, og du har faktisk mulighed for at købe en badeværelsesvask fra samme serie og dermed sikre, at din toiletkumme og vask matcher. 

 

Skønne, farvede toiletkummer i porcelæn 

Ønsker du at give dit badeværelse lidt farve, eller er du træt af de hvide toilettekummer? I vores sortiment af toiletter finder du skønne, farvede toiletkummer i porcelæn. Du kan vælge imellem farverne orange, blå, gul, sort og grå. Vores farvede modeller kommer som en lækker og elegant væghængt hængeskål. Derudover leveres de også uden toiletsæde, men med beslag.

Hvis du synes, at det er for meget med et helt smørgult toilet, kan du blot tilkøbe deres matchende toiletsæde. På den måde er det kun dit toiletbræt, som giver farve. Det er en simpel måde at give et toilet lidt farve uden at investere i hel farvet toiletkumme.

 

Supplér badeværelset med et hygiejnisk bidet 

Selvom bidet ikke er så populært i Danmark som i mange andre lande som Frankrig, Italien og Grækenland, så kan det være yderst praktisk at have på sit badeværelse. Først og fremmest er et bidet meget hygiejnisk, og du kan bruge det til mange rengøringsformål. Mange eksperter mener faktisk, at toiletpapir ikke godt nok, når det kommer til at holde numsen ren, hvorimod et bidet kan forebygge mod hæmorider og urinvejsinfektioner. Vores bideter kommer i serierne Retro og Flo, så du har mulighed for at vælge et bidet, der vil matche din toiletkumme.

 

Hos Lavabo står vi altid klar med professionel rådgivning 

Vi hos Lavabo ved udmærket, at det ikke altid er lige så nemt, når du skal indrette, renovere eller bygge et badeværelse. Du skal trods alt bruge mange timer i det rum, og du vil helst ikke gøre dig nogle forhastede beslutninger, som du kommer til at fortryde fremover. Derfor vil vi hellere end gerne give dig professionel rådgivning, så du ender med en toiletkumme eller bidet, som du vil blive glad for i mange år.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores toiletter, vores toiletserier eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.