Glomp rimless BTW gulvstående toilet u/cisterne, Matsort

Vare nr.

321109MS

Vejl pris inkl. moms

5.245,00 DKK OutOfStock

Det gulvstående Glomp BTW (Back to Wall) toilet uden cisterne kombinerer funktionalitet og stil med sit elegante og tidløse italienske design. Dette toilet er fremstillet i mat sort, dobbelt glaseret porcelæn og tilføjer et luksuriøst touch til dit badeværelse.

En bemærkelsesværdig funktion ved dette toilet er den skyllekantfri (rimless) konstruktion. Ved at fjerne den traditionelle skyllekant spares der på vandforbruget, samtidig med at det er mere hygiejnisk og rengøringsvenligt. Der er færre steder, hvor snavs og bakterier kan ophobe sig, hvilket giver dig en renere og mere hygiejnisk toiletoplevelse.

Dette toilet er en del af Glomp-serien, der også inkluderer et matchende bidet. Du kan skabe en harmonisk og ensartet indretning på dit badeværelse ved at kombinere disse produkter.

Bemærk, at toiletsædet ikke medfølger toilettet og skal derfor købes separat. Du kan finde et passende toiletsæde ved at vælge varenr. 333171MS, der passer til designet og funktionaliteten i det gulvstående Glomp BTW toilet.

Toilettet er udstyret med en standard P-lås.
Hvis du ønsker at tilslutte det til en Geberit indbygningscisterne, anbefales det at tilkøbe excenterrør (varenr. 329005). Dette sikrer en korrekt og optimal tilslutning.
Skal toilettet tilsluttes gulvafløb, skal et passende rør tilkøbes (S-rør varenr. 329003, SW-rør varenr. 329001 eller SW 90° rør varenr. 329004)

Samlet set er det gulvstående Glomp BTW toilet uden cisterne en stilfuld og funktionel løsning til dit badeværelse. Dets italienske design, skyllekantfri konstruktion og muligheden for at tilpasse til forskellige cisternetyper gør det til et alsidigt valg med fokus på æstetik og ydeevne.

Passer bl.a. til cisterne:
Geberit Monolit
Geberit Omega

OBS: Ved tilslutning til bl.a. Geberit indbygningscisterne anbefaler vi tilkøb af excenterrør 329005.

Specifikationer

Produkt serie Glomp
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, mat
Farve Mat sort
Monteringsmuligheder (toilet) Gulvstående uden cisterne
Mål 365 x 510 x 425 mm
Skyllekant Uden skyllekant
Skjult montering Ja
Toiletsæde medfølger Nej
VVS nr. 611117011
EAN 8058258087504

Tilbehør

Relaterede varer