-

Badeværelsesvaske

Når du skal vælge ny håndvask til badeværelset, findes der et væld af muligheder. Dette gælder både design- og funktionsmæssigt, hvorfor der er flere ting, der bør overvejes, inden du køber en ny badeværelsesvask - hvordan skal den se ud, hvor meget må den fylde, hvor dyb må den være? Med vores brede sortiment af håndvaske til badeværelset gør vi det muligt for dig at finde lige netop den vask, du søger. Her har vi blandt andet et stort udvalg af porcelænsvaske i et væld af forskellige designs og størrelser. De mange forskellige porcelænsvaske sælges naturligvis i den klassiske hvide farve, men du kan også finde en række farvede håndvaske, der er med til at give dit badeværelse et stilfuldt twist. Vores badeværelseshåndvaske sælges fra anerkendte mærker som Mate, Scalino m.fl.

 

VASK TIL NEDFÆLDNING, PÅ BORD ELLER TIL VÆGOPHÆNG 

Det første, du skal finde ud af, når du skal vælge en håndvask til badeværelset, er, hvor den skal placeres. Dette har nemlig en betydning for den håndvask, du vælger, og hvorvidt den skal være vægophængt, om den skal placeres på et bord eller fungere til nedfældning.

Hvis pladsen på dit badeværelse er trang, kan det være en fordel med en lille vægophængt håndvask. Uden et bord under vasken skabes der luft, hvilket vil få rummet til at virke mindre kompakt. Med en vask til nedfældning eller en vask til placering på bord er der mulighed for skabsplads under håndvasken. Behovet for opbevaring på badeværelset spiller derfor en afgørende rolle for dit valg af vask.

 

Filtrering
Glaseret bagside

1-48 of 171

1-48 of 171

FIND DEN PERFEKTE HÅNDVASK OG DET RETTE ARMATUR HERTIL 

Så snart du har besluttet dig for, hvilken håndvask der skal monteres på dit badeværelse, skal det rette armatur findes, og hos os er mulighederne næsten uendelige! Vi har et utrolig stort udvalg af mindre armaturer i rustfrit stål, der er perfekte til netop badeværelsesvasken. Disse armaturer findes i forskellige farver som messing, kobber, krom og sort. Dermed har du rig mulighed for at finde netop det armatur, der passer til din håndvask og badeværelsets øvrige stil. Foruden armaturer til badeværelset, finder du også et stort udvalg af badarmaturer og brusesæt, der ligeledes findes i en række forskellige farver og designs.

 

LAVEBO – DIN TOTALLEVERANDØR AF DESIGNPRODUKTER TIL BADEVÆRELSET 

Foruden badeværelsesvaske og armaturer finder du også et stort udvalg af toiletter, der ligeledes er at finde i et væld af forskellige designs. Igen er det muligt af finde nogle klassiske hvide porcelænstoiletter, men vi har også et stort udvalg af farvede toiletter til dig, der ikke er farveforskrækket og ønsker at pifte rummet op på en sjov og anderledes måde. Har du spørgsmål til nogle af vores badeværelsesprodukter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular, du kan skrive til os via mail info@lavabo.dk eller du kan ringe til os på tlf. 75 55 88 66.