Køkken armatur

Her på siden finder du et bredt udvalg af smukke køkkenarmaturer fra Tapwell, som er et kvalitetsbrand fra Sverige. Køkkenarmaturer skal naturligvis være praktiske, når du arbejder i køkkenet, men derudover har de også en æstetisk funktion. Det rette køkkenarmatur kan nemlig give dit køkken et flot udtryk, og her er armaturerne fra Tapwell ingen undtagelse.

Tapwell er kendt for sine tidløse designs, der giver et eksklusivt og elegant look i hjemmet. Vi har samlet forskellige modeller og farver herunder, så du kan finde et køkkenarmatur, der matcher lige netop din stil.

1-48 of 99

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-48 of 99

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Smukke og funktionelle køkkenarmaturer fra Tapwell


Et funktionelt køkkenarmatur er afgørende i den daglige gang i køkkenet, hvor den skal understøtte mange forskellige opgaver, såsom madlavning, rengøring og andre praktiske opgaver. Med Tapwell får du køkkenarmaturer, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken udseende eller kvalitet.

 

Vores udvalg af Tapwell-armaturer inkluderer modeller i forskellige farvematerialer, der hver især kan give dit køkken et unikt udtryk. Modellerne i kobber, messing eller mat sort vil eksempelvis give et moderne, men stadig et klassisk look. Vi har også modeller i forskellige guldnuancer, hvis du ønsker en mere vintage-stil.

 

Udover forskellige farver er vores Tapwell-armaturer til køkkenet også designet i forskellige former. Du finder derfor både armaturer med skarpe og firkantede sider, der kan give køkkenet mere kant. Omvendt finder du også armaturer med afrundede og bløde linjer, der giver et elegant look. Kan du lide flere detaljer og små krummelurer, forhandler vi også modeller i en mere romantisk og franskinspireret stil. Med Tapwell-køkkenarmaturer i alle stilarter kan du altså få lige det udtryk, du ønsker.


Før dine køkkendrømme ud i livet hos Lavabo


Hos Lavabo hjælper vi dine køkkendrømme på vej. Med vores udvalg af designprodukter til køkkenet kan du nemlig finde smukke og funktionelle armaturer og håndvaske, der vil pryde ethvert hjem. Udover vores udvalg af Tapwell-produkter til køkken finder du også løsninger til badeværelset fra Tapwell. Du kan også lade dig inspirere af vores vaske og armaturer fra mærket Primy, som også har et skønt udvalg med flotte, tidløse designs.

Har du brug for hjælp til at vælge de rette produkter til dit køkken eller bad, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bistår gerne med kompetent rådgivning, så du kan sikre dig det rette køb, der kan bringe glæde i mange år fremover. Ring til os på tlf. +45 75 55 88 77 eller skriv til os på info@lavabo.dk eller via vores kontaktformular – så tager vi hellere end gerne en snak med dig om dine muligheder.