Keramikvaske til køkkenet

Skal du have et nyt køkken, eller skal du puste nyt liv i det gamle? Uanset hvad er en keramik- eller en porcelænsvask en overvejelse værd. Keramikvaske er klassiske og tidløse i udtrykket. Med en keramikvask kan du både skabe et trendy, retro look i køkkenet og en hyggelig stemning af landkøkken. Det afhænger af din køkkenstil.

Keramikvaske er desuden kendetegnet ved at være modstandsdygtige overfor høje temperaturer og er derfor velegnede til køkkener, der kræver en vask, som kan tåle varme. Gå på opdagelse og find en keramikvask, der passer til dit køkken. Klassisk hvid eller måske en stilren sort?

 

Sortering

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

35 ud af 56 produkter
Hent flere produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

SLIDSTÆRKE PORCELÆNSVASKE TIL KØKKENET I ENKELT ITALIENSK DESIGN

Der er adskillige fordele ved at investere i en porcelænsvask til dit køkken. Først og fremmest gør materialet og produktionsmetoden, at vasken er antibakteriel samt modstandsdygtig overfor ridser og syre, hvilket er særdeles fordelagtigt i køkkenet, hvor der kan ske lidt af hvert. Dette betyder dermed, at du har at gøre med en slidstærk vask, som kan holde i adskillige år.

Porcelænets enkle og elegante hvide farve gør, at den kan passe ind i de fleste hjem og køkkentemaer. Derudover er det også muligt at købe vasken i andre farver end blot den klassiske hvide. I vores sortiment finder du en bred vifte af vaskemodeller.

Du kan få modeller med 1, 1½ eller 2 vaske, og enkelte kommer endda med bakke ved siden af. Ønsker du mere information omkring hver enkelt model, skal du blot klikke dig ind på dem eller kontakte os.

 

FIND DET RETTE ARMATUR TIL DIN KERAMIKVASK

Hvis du allerede har fundet den vask, du ønsker at montere i dit køkken, så har vi også et nøje udvalgt sortiment af armaturer. Uanset hvilket look du ønsker at gå med, så kan du finde det i vores sortiment. Derudover har flere af vores modeller en udtrækkelig dyse, som gør det nemmere at tage opvasken og holde din nye keramikvask pæn og ren.

 

LAVABO – DIN TOTALLEVERANDØR AF DESIGNPRODUKTER TIL KØKKENET

Hos Lavabo bestræber vi os altid på at få køkkendrømme til at gå i opfyldelse, så du kan skabe dit eget unikke køkkenunivers, som passer til dig og dit hjem. Alle vores køkkenvaske – porcelæn, komposit, stål – lever op til høje og kompromisløse standarder, hvor både design, materialer og funktionalitet er i top. Vi har desuden også lækkert og kvalitetsrigt tilbehør til køkkenet, der uden tvivl vil være værd at kigge på.

Har du spørgsmål til vores øvrige udvalg eller mangler du nogle specifikationer eller modeller, så er du mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice.
Vi kan kontaktes både via tlf. 7555 8866 eller pr. mail til info@lavabo.dk.