Tilbehør til køkkenvaske

Opgrader din køkkenvask med tilbehør. Du kan nemt udvide dit arbejdsområde og gøre arbejdet omkring køkkenvasken lettere med det rigtige tilbehør. Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør, der passer sammen med flere af vores køkkenvaske og armaturer.

Har du for eksempel brug for et sted til at lade grøntsagerne dryppe af, er en skylleskål smart. Du kan også opgradere vasken med en foldemåtte eller en afsætningsrist, der kan beskytte din vask mod varme gryder og pander. Søger du en hygiejneløsning, der er både flot og praktisk, er en sæbedispenser smart.

Se udvalget af smart og praktisk tilbehør til køkkenet.

 

Sortering

Farve

Materiale

Produkt serie

Overflade

35 ud af 46 produkter
Hent flere produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

TILBEHØR TIL DIN KØKKENVASK, DU IKKE KAN LEVE UDEN

I vores sortiment af tilbehør til din køkkenvask fra Lavabo finder du alt det nødvendige - lige fra en sæbedispenser, som er tilgængelig i forskellige farver og overflader, til et universalt afløbssæt, der passer til lige netop din valgte køkkenvask. Vi forhandler også forskellige vandlåse, køkkenarmaturer og rør samt en bundventil til din køkkenvask.

Vores produkter bliver bl.a. udarbejdet i stål, messing, krom og kobber, som er fasttømrede materialer i de to serier, vi forhandler her på vores webshop. Du kan derfor finde diverse produkter, som matcher din allerede indkøbte køkkenvask, så dit køkken vil være strømlinet ned til den mindste detalje.

 

HOS LAVABO FÅR DU PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Hvis du har spørgsmål til vores køkkenvasktilbehør, de forskellige serier, eller hvis du bare mangler professionel rådgivning, skal du endelig kontakte os. Du kan fange os på tlf. +45 75 55 88 66 eller på vores mail info@lavabo.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vores kyndige medarbejdere altid bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.