Nyeste produkter til køkkenet

Bliv inspireret af de nyeste køkkentrends og oplev de nyeste armaturer og køkkenvaske i sortimentet. Vi designer løbende nye produkter og udvider vores univers, så du altid kan være sikker på at finde produkter, der afspejler tidens trends. 

Uanset hvilke køkkentendenser, der er populære, garanterer vi, at vores produkter er skabt med omtanke for dit liv. For de små detaljer og de store linjer. Med respekt for form og funktionalitet. Og med respekt for at passe ind, uanset boligdrømme og indretningssmag.

Gå på opdagelse og find netop det, der passer ind i din køkkenindretning.

 
Vi fandt ikke noget der matchede din søgning

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler