Populært lige nu i køkkenet

Trænger dit køkken til nyt liv? Så er det måske værd at tage et kig på tidens tendenser i køkkenet. Uanset om du står overfor at skulle lave små eller store ændringer i dit køkken, får du her et indblik i, hvad der er populært lige nu.

Messing er et af tidens populære materialer – også i køkkenet. Særligt køkkenvaske og armaturer i messing og bruneret messing trender lige nu. Messing er ikke blot et holdbart og tidløst materiale. Det er også et elegant og stilrent materiale, der kombinerer klassisk stil med et moderne udtryk. 

Som noget nyt er køkkenvaske med farvede bundventiler også blevet populært. Oplev for eksempel vores sorte keramikvaske eller kompositvaske med farvede bundventiler i messing, kobber eller krom.

Se alle de populære køkkenvaske og -armaturer til køkkenet.

 
Vi fandt ikke noget der matchede din søgning

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler