-

Tilbehør

Hos Lavabo tror vi på, at et smukt badeværelse gør dig bare en smule mere glad. Dit badeværelse behøver ikke at være nyrenoveret for at give dig et smil på læben. Faktisk kan du opnå store forandringer med bare små ændringer. Her på siden finder du vores udvalg af tilbehør til toilettet. Vores sortiment byder blandt andet på dekorative skylleknapper, der kan peppe dit gamle toilet op eller sætte et personligt præg på dit nye toilet.

 

Foruden vores elegante skylleknapper, forhandler vi også mere lavpraktisk tilbehør til dit toilets funktion. I vores udvalg af monteringsrør finder du S-, P- og SW-rør.

 

Er du på udkig efter et nyt toilet? Hvad med et af vores væghængte eller gulvstående toiletter? Eller måske et bidét? Gå på udkig i vores unikke udvalg og gør dit badeværelse til et rum, du elsker.

34 vare(r)

34 vare(r)

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk. På vores hjemmeside finder du desuden både vores serviceformular  og vedligeholdelseskataloger.