Badeværelsesvaske

Leder du efter en ny badeværelsesvask? Hos Lavabo finder du badeværelsesvaske fra det stilsikre mærke Tapwell. Vores udvalg inkluderer flere forskellige farver og modeller, så du kan finde en håndvask til badeværelset, som falder i din smag.

Når du køber produkter fra Tapwell, får du innovative designs i høj kvalitet. Tapwells produkter er moderne, men stadig klassiske, så du kan have glæde af købet i mange år frem. Ønsker du at brede Tapwells luksuriøse og tidløse design ud i resten af hjemmet, forhandler vi også køkkenvaske og køkkenarmaturer fra samme skønne mærke. Se vores udvalg af badeværelsesvaske herunder og lad dig inspirere.

4 vare(r)

4 vare(r)

Forny dit badeværelse med moderne badeværelsesvaske fra Tapwell 


Den rette badeværelsesvask er nok et af de vigtigste elementer på dit badeværelse. Udover det rent praktiske og funktionelle aspekt ved en håndvask, så spiller vasken også en helt central rolle for det æstetiske udtryk i rummet, da den er med til at definere stilen.

Vores badeværelsesvaske fra Tapwell passer perfekt til dig, der ønsker et luksuriøst badeværelse, der matcher den strømlinede og minimalistiske stil, som Skandinavien er kendt for. I udvalget finder du håndvaske i flere forskellige overflader, herunder messing, kobber, stål og krom.

Dermed finder du badeværelsesvaske til enhver stilart. En messing- eller kobbervask vil eksempelvis udstråle romantisk elegance og eksklusivitet. Over tid vil vasken også danne sin egen helt unikke patina som en naturlig del af looket. Ønsker du et mere skarpt udtryk på badeværelset, vil en vask i sort krom være oplagt. Den sorte nuance giver på diskret vis et flot og moderne udtryk med en smule kant. Det rustfrie stål sikrer desuden en slidstærk overflade, så håndvasken kan holde sig pæn i mange år.

 

Få hverdagsluksus på badeværelset med armaturer, brusere og accessories fra Tapwell 


Hos Lavabo finder du også mange andre luksusprodukter fra Tapwell, herunder armaturer til badeværelset, som inkluderer både brusearmaturer såvel som armaturer til håndvasken. Dermed kan du skabe en gennemført stil på badeværelset med matchende armaturer og håndvaske. Vi forhandler også et udvalg af smukke Tapwell brusere, der vil pryde ethvert badeværelse.

Derudover finder du diverse accessories, såsom toiletpapirholdere og håndklædekroge. Disse accessories er lavet i samme lækre kvalitet og stilfulde farver som Tapwell er kendt for. De vil derfor sætte prikke over i’et på din indretning – og som bekendt er det ofte små detaljer, der gør den helt store forskel.


Lad kvalitet og æstetik gå hånd i hånd med Tapwell armaturer og vaske 


Uanset om det gælder badeværelser eller køkkener, så får du med vores udvalg af Tapwell armaturer og håndvaske et enestående design med høj funktionalitet. De stilrene overflader og farver gør det desuden let for dig at fastholde en gennemgående stil i hele hjemmet.

Har du spørgsmål til nogle af vores håndvaske fra Tapwell eller måske vores øvrige sortiment af badeværelsesvaske, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe til os på tlf. +45 7555 8866 eller ved at skrive til os på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.