Håndbrusersæt

Hos Lavabo finder du et skønt udvalg af håndbrusersæt fra det populære mærke Tapwell. Vores elegante håndbrusersæt fra Tapwell har alle en tilhørende vægholder, så du kan anvende brusearmaturet som både hoved- og håndbruser – nemt og praktisk!

Når du vælger håndbrusersæt fra Tapwell, får du tilmed et moderne og gennemtænkt design, der vil passe smukt ind på ethvert badeværelse og samtidig holde funktionaliteten i top. Vores sortiment inkluderer forskellige designs og overflader, så der er noget til ethvert behov og enhver smag. Tjek de forskellige modeller herunder og find din favorit.

16 vare(r)

16 vare(r)

Indret dit badeværelse med stil med Tapwell håndbrusersæt


Brusearmaturer er måske ikke det første, du tænker på, når badeværelset skal renoveres eller trænger til en mindre opgradering. Men brusearmaturet er faktisk en vigtig del af helhedsindtrykket, og det er derfor ikke noget, du må overse i din indretning af badeværelset. Dertil kommer også det funktionelle aspekt. Bruseren er nok et af de vigtigste elementer i ethvert badeværelse. For udover at bidrage til det designmæssige udtryk i rummet, så skal brusearmaturet naturligvis også være praktisk og funktionelt, så du får den bedste oplevelse under hvert eneste bad.

Med Tapwell håndbrusersæt er design og funktionalitet kombineret i en smuk symbiose, der skaber de helt rigtige rammer for dit badeværelse. I udvalget finder du bl.a. helt slanke modeller, der med sin minimalisme og enkelhed vil skabe et harmonisk udtryk – særligt i de små bade, hvor et for stort armatur hurtigt kan blive for dominerende og stjæle fokus. Den lille størrelse betyder dog ikke mindre stråler – de kvalitetsrige håndbrusersæt leverer en overraskende kraftig og behagelig vandstråle.

Kan dit badeværelse godt klare et lidt mere fremtrædende brusersæt, finder du også modeller med større brusehoveder. De store og runde brusehoveder giver et luksuriøst look og ikke mindst en stor mængde af bløde og beroligende vandstråler, så du kan få maksimal komfort og afslapning ved hvert brusebad. Flere af brusehovederne kan desuden reguleres i styrke, alt efter om du ønsker én koncentreret stråle eller en blidere mængde, der føles som en let regnbyge.

 

Skab en klassisk stil med Tapwell håndbrusersæt i elegante farver 

Vores håndbrusersæt findes naturligvis også i flere farver, herunder med overflader af messing, kobber, sort krom og helt traditionelt krom. Flere af modellerne er også kombineret med en sort gribeflade, der skaber en skarp og moderne kontrast.

Alle produkterne passer naturligvis også perfekt sammen med vores øvrige udvalg af Tapwell-produkter, herunder badeværelsesvaske, badarmaturer og bruse- og badekararmaturer. Den klassiske stil kan også trækkes ind i køkkenet med vores køkkenarmaturer og køkkenvaske fra samme mærke, så du får en gennemført stil i hele hjemmet.


Nyt køkken eller bad? Dit eventyr starter hos Lavabo

Uanset om du mangler inventar til køkkenet eller badeværelset, kan du hos Lavabo finde komplette løsninger i høj kvalitet og tidløst design. Dermed får du produkter, som du kan have glæde af i mange år frem, og som lever op til selv de højeste krav og standarder.

Skulle du sidde inde med spørgsmål, eller har du brug for hjælp og vejledning til at finde det rette produkt til dig og dit hjem, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. +45 7555 8866 eller skriv til os på info@lavavo.dk eller via vores kontaktformular – så hjælper vi dig gerne videre i processen, så dine bad- og køkkendrømme kan blive til virkelighed.