Underlimede vaske til badeværelset

Overvejer du en underlimet vask til badeværelset, er du langt fra den eneste. En underlimet vask er det mest populære valg på danske badeværelser. En af de største fordele ved en underlimet vask er, at den går i ét med bordpladen. Det giver dig en æstetisk flot bordplade uden nogen kanter omkring vasken. En underlimet vask er desuden nem at rengøre, da den ikke har nogle synlige samlinger, hvor der kan sætte sig snavs.

Hos Lavabo har vi et stort udvalg af underlimningsvaske, der passer ind på forskellige typer af badeværelser. Vælg mellem vaske i forskellige former, farver og materialer. Hvid, sort, stål, messing eller måske bruneret messing? Gå på opdagelse og find vasken, der fuldender udtrykket på dit badeværelse.

Sortering

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

FIND DEN RETTE UNDERLIMEDE HÅNDVASK

Når du skal vælge din nye badeværelsesvask, skal du tage stilling til flere ting såsom størrelse og form, vedligeholdelse samt monteringstype. En underlimet vask fra Lavabo er et genialt valg, når disse parametre skal imødekommes. Den er nem at vedligeholde og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler og en blød klud eller svamp. Vi anbefaler også vores plejemiddel, LAVABO BioClean, der er et biologisk universalrengøringsmiddel, som er anvendeligt på alle porcelænsoverflader.

En håndvask er desuden med til at definere udtrykket på dit badeværelse. En oval vask gør looket mere blødt og romantisk, hvor en firkantet vask kan være med til at gøre stilen i rummet mere moderne og minimalistisk. En klassisk hvid porcelænsvask har en flot, blank finish og giver et tidløst, elegant look. I vores sortiment har vi badeværelsesvaske i et hav af størrelser, der passer til ethvert hjem.

 

FORDELE VED AT VÆLGE EN UNDERLIMET VASK

Denne monteringsmetode er elegant, da det meste af vaskens kant er skjult under badeværelsesmøblet. Samtidig får man en meget rengøringsvenlig løsning, da der ingen kanter er mellem møblet og selve håndvasken. Dette skaber en niveaufri overgang, der også fungerer rent funktionelt.

Det er en anden slags løsning end en almindelig nedfældning, og den er ikke bare lige til at udskifte, hvis der en dag kommer et behov for dette. Men hvis det er funktionalitet og elegance I vægter højest i hjemmet, så er en underlimet vask til badeværelset den rigtige løsning.

 

VI HAR ALLE FORMER FOR BADEVÆRELSESVASKE

Er du interesseret i at vide mere og undersøge, hvad vi ellers forhandler af badeværelsesvaske hos Lavabo? Hvis du kunne tænke dig dette, skal du ikke holde dig tilbage. Udover vores udvalg af vaske til underlimning, har vi alt fra væghængte vaske til håndvaske placeret på gulvet.

Kontakt os på tlf. +45 75 55 88 66, skriv en mail på info@lavabo.dk, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores øvrige sortiment af badeværelsesvaske. Vi står hellere end gerne til rådighed for at hjælpe dig. Det kan nemlig ofte være uoverskueligt at vurdere, hvilken vask der er den perfekte.