Retro 57 hjørne porcelænshåndvask, Blank sort

Vare nr.

20275BS

Vejl pris inkl. moms

5.245,00 DKK OutOfStock

Hjørnevask i retrostil 

Ved at skabe en kontrast mellem moderne og klassisk indretning, eller omvendt, er hjørnevasken på 41 cm en af ​​de mest spændende udfordringer for dem, der arbejder inden for design. 
Den inkarnerer hele filosofien i Retro-serien. Navnet på serien, som den tilhører, foregriber til dels selve håndvaskens stil: dens linjer er vidunderligt klassiske og minder om atmosfærer, der er langt væk i tid og rum. Det betyder dog ikke, at hjørnehåndvasken ikke kan flyttes i en fuldt moderne sammenhæng, faktisk er det muligt at skabe et rum, der, samtidig med at man bevarer en retrostil-tendens, stadig er i overensstemmelse med moderne stiltrends. 
Hjørnevask til små badeværelser De ret små mål på denne håndvask - 30 cm. i højden, 57,5 ​​cm i bredden og 58 cm. i dybden - gør den særdeles velegnet til badeværelser, hvor det prioriteres bedre at udnytte den begrænsede plads, der er til rådighed. 
Du kan spare plads, hvis du placerer den i et hjørne, så du kan placere andre toiletmøbler på en mere praktisk og hensigtsmæssig måde. Den har ikke en piedestal, men et simpelt afløbsrør, der skal tilsluttes væggen, derfor fylder det minimalt. 
For at berige dets storslåede retro-stil design, er det også muligt at tilvælge en velafstemt 2-grebs armatur i krom eller messing. 
Leveres UDEN bundventil, som skal tilkøbes.

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, blank
Farve Blank sort
Glaseret bagside Nej
Monteringsmuligheder (vask) Væghængt
Mål Se datablad
Hanehul Ja
Overløb Ja
Bundventil medfølger Nej
VVS nr. 633131001
EAN 8034125974788

Tilbehør

Relaterede varer