Glomp rimless gulvstående toilet, Matgrå

Vare nr.

321108MG

Vejl pris inkl. moms

8.395,00 DKK OutOfStock

Glomp gulvstående BTW toilet (Back to Wall) med varenr. 321108MG er et elegant og tidløst italiensk designet toilet, der tilføjer en sofistikeret æstetik til dit badeværelse. Dette toilet er fremstillet i mat grå, dobbelt glaseret porcelæn og udstråler en luksuriøs stemning.

Toilettet leveres med en OLI dual flush skyllemekanisme med krom skylleknap, der giver dig mulighed for at vælge mellem et 3 liters og et 4,5 liters skyl. Denne fleksible skyllemekanisme hjælper med at spare vand og er i overensstemmelse med moderne vandbesparende principper.

En bemærkelsesværdig funktion ved dette toilet er den skyllekantfri (rimless) konstruktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen traditionel skyllekant. Dette gør toiletet mere hygiejnisk og rengøringsvenligt, da der er færre områder, hvor snavs og bakterier kan ophobe sig. Det sikrer også en mere effektiv skylning og sparer på vandforbruget.

BTW-designet gør det muligt at montere toilettet helt op mod væggen, hvilket frigør ekstra gulvplads og giver et mere strømlinet udseende. Dette gør det ideelt til badeværelser, hvor pladsen er trang.

Dette toilet er en del af Glomp-serien, hvor der også fås et matchende bidet, hvilket giver dig mulighed for at skabe en harmonisk og ensartet indretning på dit badeværelse.

Bemærk, at toiletsædet ikke medfølger toilettet og skal derfor købes separat. Du kan vælge varenr. 333284MG for at finde et passende toiletsæde, der supplerer designet og funktionaliteten i Glomp gulvstående BTW toilet.

Toilettet er udstyret med en standard P-lås, men det leveres med et S-rør til gulvafløb. Hvis du ønsker en P-lås tilslutning, skal du tilkøbe et P-rør.

Samlet set er Glomp gulvstående BTW toilet (varenr. 321108MG) en stilfuld og funktionel tilføjelse til dit badeværelse. Dets italienske design, dual flush skyllemekanisme, skyllekantfri konstruktion og BTW-funktion gør det til en alsidig løsning med et fokus på æstetik, effektivitet og pladsbesparelse.

Specifikationer

Produkt serie Glomp
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, mat
Farve Mat grå
Monteringsmuligheder (toilet) Gulvstående med cisterne
Skyllekant Uden skyllekant
Skjult montering Ja
Toiletsæde medfølger Nej
VVS nr. 604298212
EAN 5711402321123

Tilbehør

Relaterede varer