Retro High toilet m/S-lås, Hvid m/krom rør

Vare nr.

321301

Vejl pris inkl. moms

12.195,00 DKK OutOfStock

Træk-og-slip toilet med højt placeret cisterne med ét skyl på 6 liter. Retro-kollektionen afspejler en decideret vintage periode, og er resultatet af klassisk design, bekvemmelighed, materialer i topkvalitet og modernitet.

Når man ser på denne type toilet, er det første, der virkelig skiller sig ud, den højt placeret cisterne, der er designet med samme form, som andre produkter i retro-serien. Denne cisterne er fremstillet specielt til skyllevand og minder i sin enkelhed om de harmoniske og mildt afrundede linjer på toilettet og på det matchende bidet.

Men der er en anden detalje, der fortjener opmærksomhed: det er forbindelsesrøret, der fører vand fra cisternen til toiletskålen, som er synlig og forkromet.
Røret fås også i messing/guld.
Rør diameter: Ø30 mm

Det er en original badeværelsesløsning, der perfekt kombinerer vintage og klassisk stil med et moderne tilsnit.

Den lange træk-og-slip kæde, der falder lodret fra den ene side af cisternen, er en gammeldags, men essentiel detalje, der fuldender dette traditionelle toilet på højt niveau.

Fremstillet af højkvalitets glasagtigt porcelæn i Italien, hvilket sikrer en kvalitetsfinish og langvarig holdbarhed.

Dette toilet leveres med "S"-lås, det vil sige med et gulvudtag (lodret). Kan også leveres med "P"-lås (varenr. 321301P), med andre ord med et vægudtag (vandret).

Det er muligt at købe bidet fra samme kollektion separat samt toiletsæde i træ-look, for at bringe et strejf af elegance og originalitet ind i badeværelset.

OBS: Leveres uden toiletsæde, dette kan tilkøbes.

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, blank
Farve Hvid
Mål 445 x 705 x 2220 mm
Skyllekant Med skyllekant
Skjult montering Nej
Toiletsæde medfølger Nej
VVS nr. 602712100
EAN 5711402310042

Tilbehør

Relaterede varer