Retro Low toilet m/P-lås, Blank sort m/messing rør

Vare nr.

321306PBSM

Vejl pris inkl. moms

13.395,00 DKK OutOfStock

Retro-toilet med lavt placeret cisterne med ét skyl på 6 literer et raffineret og unikt badeværelsesarmatur, der vil forstærke dit badeværelse med skønhed og vil gøre det til et sted, der er ud over det sædvanlige. Den lavt monterede cisterne, som er afgørende for et effektiv skyl, ændrer badeværelsets klassiske stil til et ekstraordinært og trendy retro område. Cisternes placering er idele hvor der er pladsproblemer. Feks. i badeværelser med lavt til loftet, er lavt monteret cisterne den mest praktiske og komfortable løsning.

Cisternen er fremstillet af fint og modstandsdygtigt glasseret porcelæn og med trykknap til skylning.
Leveres Ø30 mm. messing rør.

Toilettet har en afrundet og ergonomisk form, som giver en retrogenoplivning af et gammeldags badeværelse. Ligesom cisternen er toiletskålen lavet af modstandsdygtigt, fint glaseret porcelæn, som er Made in Italy.

Dette toilet leveres med "P"-lås, det vil sige med et vægudtag (vandret). Kan også leveres med "S"-lås (varenr. 321306BSM), med andre ord med et gulvudtag (lodret).

Det er muligt at købe bidet fra samme kollektion separat samt toiletsæde i træ-look, for at bringe et strejf af elegance og originalitet ind i badeværelset.

OBS: Leveres uden toiletsæde, dette kan tilkøbes.

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, blank
Farve Blank sort
Monteringsmuligheder (toilet) Gulvstående med cisterne
Mål 455 x 705 x 1045 mm
Skyllekant Med skyllekant
Skjult montering Nej
Toiletsæde medfølger Nej
VVS nr. 611111251
EAN 5711402321406