TriBeCa rimless væghængt toilet, Mathvid

Vare nr.

311112MH

Vejl pris inkl. moms

5.695,00 DKK OutOfStock

Funktionelle funktioner i de bedste toiletter Som udgangspunkt skal toiletter have visse grundlæggende elementer. For eksempel skal de have et behageligt sæde, et afløbsrør og en toiletcisterne.

En detalje, der fortjener opmærksomhed med hensyn til funktionelle egenskaber for det bedste toilet, er skyllekanten, en kant, der beskytter vandstrålen, der kommer fra cisternen.
Næsten alle toiletter er udstyret med en skyllekant (rim), så de er mere tilbøjelige til at samle kalk og snavs, som er svære at fjerne.
De nyeste toiletter har ingen kant (rimless eller no rim); så hvis du vælger et toilet, skal du være opmærksom på denne detalje, så det bliver lettere at rengøre toilettet.
Det væghængte toilet uden skyllekant: et godt valg TriBeCa væghængt toilet inkorporerer alle de bedste funktioner et toilet bør have.

TriBeCa-serien; er nyeste generation, æstetisk meget smukke og rengøringen er lettet, da de ikke har nogen skyllekant.

TriBeCa væghængte toiletter er, som ordet selv siger, hævet over gulvet og fastgjort til væggen med et forankringssystem, så gulvet nedenunder nemt kan rengøres.

TriBeCa væghængte toiletter er det bedste valg, ikke kun til større rengøring, men også til at spare på vandet. Faktisk er produktet, der kun vejer 20 kg, udstyret med et højtydende afløbssystem, som holder vandforbruget lavt.

Dette toilet er 31,5 cm højt, 54 cm dybt, 35 cm bredt.

Helt sikkert, både hvad angår æstetik og i forhold til renlighed og lavt vandforbrug, vil et TriBeCa væghængt toilet være et godt valg og vil ændre konceptet på dit badeværelse.

OBS: Leveres UDEN toiletsæde, som skal tilkøbes. (Varenr. 333281MH)

DOWNLOAD

Specifikationer

Produkt serie TriBeCa
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, mat
Farve Mat hvid
Monteringsmuligheder (toilet) Væghængt
Mål LxB 540 x 360 mm
Skyllekant Uden skyllekant
Skjult montering Ja
Boltafstand 180 mm
Toiletsæde medfølger Nej
VVS nr. 613330010
EAN 8056093911237

Tilbehør

Relaterede varer