-

Badekar

Drømmer vi ikke alle om et badekar? Her kan du gøre drømmen til virkelighed. Italiensk design når det er bedst og top kvalitet kendetegner disse badekar.

Vores badekar er fremstillet i akrylharpiks, som giver en endeløs række af fordele; det er et ekstremt let, antibakterielt og rengøringsvenligt materiale, som er meget nemt at håndtere og installere.
Akrylens store modstandsdygtighed over for ridser og afslag, kombineret med den varme og behagelige følelse at røre ved, har gjort akryl til et af de foretrukne materialer, der bruges til at fremstille skridsikre badekar.

6 vare(r)

6 vare(r)

HOS LAVABO STÅR VI ALTID KLAR MED PROFESSIONEL RÅDGIVNING 

Vi hos Lavabo ved udmærket, at det ikke altid er lige så nemt, når du skal indrette, renovere eller bygge et badeværelse. Du skal trods alt bruge mange timer i det rum, og du vil helst ikke gøre dig nogle forhastede beslutninger, som du kommer til at fortryde fremover. Derfor vil vi hellere end gerne give dig professionel rådgivning, så du ender med en toiletkumme eller bidet, som du vil blive glad for i mange år.

 

Har du spørgsmål til nogle af vores toiletter, vores toiletserier eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.