Handikapvenlige vaske til køkkenet

Søger du en handicapvenlig køkkenvask? Vi har et udvalg af køkkenvaske, der egner sig til hjem med særlige behov. Vaskene har den fordel, at du kan montere dem på den måde, der passer bedst ind hos dig: nedfældning, underlimning eller planlimning. 

Køkkenvaskene er produceret i stål, der både er rustfrie, nemme at rengøre og holder til mange års slid. Med alle handicapvenlige vaske følger desuden en bundventil og et afløb. 

Lyder vores handicapvaske og øvrige vaske som noget for dig? Så udforsk udvalget af disse nedenfor. Vores brede sortiment gør, at du helt sikkert kan finde den rette for dig.

 

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

1 ud af 1 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

HANDICAPVENLIGE STÅLVASKE MED FORSKELLIGE MONTERINGSMULIGHEDER

Er du på udkig efter en køkkenvask, der er syrefast og dermed kan holde til det meste? Så skal du kigge nærmere på vores Reginox-vaske i to forskellige størrelser. Vasken er meget stabil og holdbar, da den netop er syrefast, men også fordi den har en ståltykkelse på 1,0 mm. Denne vask fås både med og uden hanehul.

Vi forhandler vores Ottawa-udslagsvaske i to forskellige størrelser. Denne vask har en enkel kumme til nedfældning i en bordplade og fås desuden også uden hanehul. Vasken er til dig, som gerne vil have runde hjørner, der giver et harmonisk og smukt design. Til denne vask medfølger desuden en bundventil og monteringsclips til nedfældning, så den er klar til brug.

Vores handicapvask forhandles i én model. Denne vask er, ligesom de øvrige, uden hanehul og derudover uden overløb. Også denne vask er meget stabil grundet en ståltykkelse på 1,0 mm – og dermed skal du ikke bekymre dig om at komme til at skade vasken. Med handicapvasken følger også en bundventil, og vasken kan monteres på flere forskellige måder; både ved almindelig nedfældning samt ved underlimning og planlimning.

 

FIND DEN RETTE KØKKENVASK FOR DIG HOS LAVABO

Kunne du tænke dig at undersøge, hvad vi hos Lavabo ellers forhandler af køkkenvaske? Hvis du er interesseret i netop dette, skal du endelig ikke holde dig tilbage. For udover vores øvrige vaske samt handicapvaske har vi alt fra farvede vaske og keramikvaske til stålvaske både med hanehul og uden hanehul. Gå heller ikke glip af vores plejeprodukter til køkkenvaske – så kan du holde din vask flot og blank i mange år fremover.

Giv os endelig et kald på tlf. +45 75 55 88 66 eller skriv til os via mail info@lavabo.dk, hvis du har spørgsmål til vores handicapvenlige vaske. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Det kan ofte være vanskeligt at vurdere, hvilken vask der vil være den helt ideelle – og derfor står vi hos Lavabo klar til at guide dig i købet.