Armaturer til køkkenet

Er du på udkig efter et nyt køkkenarmatur? Det kan være svært at vælge. Skal du gå efter æstetikken eller praktikken? Skal du gå efter en vandhane, der matcher køkkenvasken, eller skal armaturet skille sig ud og gøre en forskel? Der er mange muligheder, også når du vælger et køkkenarmatur.
 

Gå på opdagelse i vores univers af køkkenarmaturer. Her finder du forskellige designs, farver og materialer. Minimalistisk og kantet eller organisk og afrundede linjer? Sort, krom, børstet nikkel eller messing? Med eller uden udtræk? Fælles for armaturerne er, at de alle er skabt med respekt for dit liv. Med respekt for, at du vil bruge mindst mulig tid på rengøring og vedligehold.

 

Farve

Materiale

Produkt serie

Overflade

60 ud af 69 produkter
Hent flere produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

KØKKENARMATURER FRA LAVABO – SMUKKE OG FUNKTIONELLE

Et funktionelt køkkenarmatur er afgørende i den daglige gang i køkkenet, hvor den skal understøtte mange forskellige opgaver, såsom madlavning, rengøring og andre praktiske opgaver. Med Lavabo får du køkkenarmaturer, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken udseende eller kvalitet. 

Vores udvalg af Lavabo-armaturer inkluderer modeller i forskellige farver og materialer, der hver især kan give dit køkken et unikt udtryk. Modellerne i krom, børstet nikkel eller mat sort vil eksempelvis give et moderne, men stadig et klassisk look. Udover forskellige farver er vores Lavabo-armaturer til køkkenet også designet i forskellige former. Du finder derfor både armaturer med skarpe og firkantede sider, der kan give køkkenet mere kant. Omvendt finder du også armaturer med afrundede og bløde linjer, der giver et elegant look. Med Lavabo-køkkenarmaturer i alle stilarter kan du altså få lige det udtryk, du ønsker.

 

FØR DINE KØKKENDRØMME UD I LIVET HOS LAVABO

Hos Lavabo hjælper vi dine køkkendrømme på vej. Med vores udvalg af designprodukter til køkkenet kan du nemlig finde smukke og funktionelle armaturer og håndvaske, der vil pryde ethvert hjem. Udover vores udvalg af Lavabo-produkter til køkken finder du også løsninger til badeværelset fra Lavabo. 

Du kan også lade dig inspirere af vores vaske og armaturer fra mærket Primy, som også har et skønt udvalg med flotte, tidløse designs. Har du brug for hjælp til at vælge de rette produkter til dit køkken eller bad, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bistår gerne med kompetent rådgivning, så du kan sikre dig det rette køb, der kan bringe glæde i mange år fremover. Ring til os på tlf. +45 75 55 88 77 eller skriv til os på info@lavabo.dk  – så tager vi hellere end gerne en snak med dig om dine muligheder.