-

Nyheder

Se vores mange nye varer her og find lige det, der passer til dit interiør derhjemme. Hos Lavabo finder du stilrene og lækre nyheder. Vores nyhedsprodukter kombinerer kvalitetsmaterialer og design. Vores produkter er udviklet og godkendt af arkitekter, der specialiserer sig indenfor indretningsdesign.

1-48 of 82

Side:
  1. 1
  2. 2

1-48 of 82

Side:
  1. 1
  2. 2

Udforsk vores nyheder og gør dine køkkendrømme til virkelighed

Hos Lavabo har vi et stort udvalg af tilbehør og produkter til dit køkken. Her på siden kan du finde vores mange nyheder, som du ikke vil gå glip af, hvis du ønsker at forny dit køkken derhjemme. Du kan bl.a. finde nyheder fra vores stilrene serier, Primy eller Kubus, og det spænder bredt lige fra køkkenvaske og køkkenarmaturer til funktionelt tilbehør til dit køkken. Hvis du står og drømmer om et køkken, tag et kig i vores nyheder og find lige det du står og mangler til dit drømmekøkken.

 

Opdater dit badeværelse med vores nyheder

Få et lækkert badeværelse, der lever op til alle dine drømme. Her kan du bl.a. finde nyheder fra vores serier Primy, Mira, Argo, Retro og Kubus, og der er alt lige fra toiletter og toiletsæder til forskellige varianter af køkkenvaske, brusere og badeværelsesarmaturer. Har du aldrig været på et lækkert spaophold, mærket en snert af luksus og tænkt om det kunne lade sig gøre at få noget af denne stemning med hjem i dit eget badeværelse? Så udforsk vores nyheder og bliv inspireret.

 

Indret dit hjem sammen med Lavabo

Hos Lavabo vil vi rigtig gerne være din leverandør indenfor lækre, stilrene designprodukter til dit køkken samt badeværelse, hvor vi sætter en dyd i, at der er kælet for detaljerne. Vi har længe været med til at skabe boligdrømme, der matcher vores kunders specifikke behov og ønsker. Vi bestræber os altid på at være up-to-date med det nyeste indenfor interiør og diverse produkter til toilet, køkken og bad. Ønsker du at se hvad vi ellers kan tilbyde af Primy-produkter til badeværelset og køkkenet, skal du være hjertelig velkommen til at kigge rundt på vores webside.

 

Vil du vide mere om køkkenhåndvaske, armaturer, brusere, toiletter m.m., kan du kontakte os på tlf. +45 75 55 88 66 eller på mail info@lavabo.dk. Du kan selvfølgelig også benytte dig af vores kontaktformular. Hvordan du end foretrækker at kontakte os, vil vores medarbejdere gøre deres ypperste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.