-
  • Retro60cmglashyldeKrom-01
  • Retro60cmglashyldeKrom-01

Retro 60 cm glashylde - Krom

Vare nr.
741990
2.299,00 kr
Yderligere information
FarveKrom
OverfladeForkromet
SerieRetro
Mål600 mm
Stregkode0650414371922
MaterialeMessing, forkromet

Den 60 cm store glashylde er en del af Retro-serien, designet af italienske Massimiliano Cicconi. En hylde med rene og elegante linjer.
Badeværelseshylden har to støtter og er fremstillet i masiv messing i topkvalitet, behandlet for at modstå korrosion over tid, samtidig med at dens æstetiske værdi bevares.
Glashylden placeret nær spejlet, over håndvasken eller i et hvilket som helst ledigt rum på badeværelset, passer perfekt til resten af ​​Retro-serien, hvilket giver rummet sin strålende dynamik.
Det er et væsentligt element at holde toiletartikler og andet badeværelsestilbehør inden for rækkevidde. Hylden holder rummet ryddeligt og tilpasser samtidig stilen.

 

Alsidig og med et raffineret design er Retro glashylden designet til at dekorere rummet og udnytte pladsen bedre.
En eller to hylder placeret i tomme rum i store badeværelser er en glimrende løsning til opbevaring af badeværelsestilbehør eller toiletartikler, og de vil bidrage til indretningen og gøre atmosfæren mere indbydende.
På en anden måde kan en eller flere hylder monteret på væggen nær håndvasken erstatte vægelementer eller badeværelsesskabe.
De kan udnytte pladsen bedre og især få mest muligt ud af små rum. Faktisk er glassets gennemsigtighed med til at skabe en optisk effekt, som får rummet til at virke større.

 

Hylde i klart glas, holderne er fremstillet i massiv messing med krom overfladebehandling.