Retro 69 Porcelænshåndvask m/piedestal, Hvid

Vare nr.

20270

Vejl pris inkl. moms

5.995,00 DKK OutOfStock

Til et klassisk badeværelse, der minder om vintage smag og stil, er Retro-seriens 69 cm håndvask på en piedestal en ideel løsning.

Takket være sine kompakte mål (69x52 cm) er denne håndvask med sin piedestal et ideelt kompromis til at indrette ethvert badeværelse med enkelhed og elegance, uden at give afkald på den skønhed, som kun et produkt med afrundede og rene linjer som dette kan tilbyde. 

Den indvendige skål, afrundet som resten af ​​formen, har et overløbshul. 
På toppen er der et enkelt hanehul (tre huller efter behov), til et blandingsbatteri i krom eller messing, der giver denne håndvask den typiske energi fra et møbel i vintagestil. 
Det er den hvide keramik af høj kvalitet, der dominerer denne håndvask og piedestal. 
Takket være sin høje styrke og naturlige elegance garanterer denne håndvask, designet i Italien, modstand og funktionalitet på trods af den konstante stress, der kommer fra en dagligt brug. 
Den understøttende piedestal, som giver større stabilitet til denne 69 cm håndvask, fuldender sættet. Den er lavet af elegant hvid keramik og hjælper med at gøre dette produkt til et praktisk og funktionelt møbel uden at undvære charmen ved en klassisk stil. 
Faktisk opfylder det behovene hos alle, selv de kunder, der ikke er så unge, eller dem, der leder efter noget særligt, som de kan gøre deres badeværelse til et særligt rum, der er dedikeret til afslapning.

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, blank
Farve Hvid
Glaseret bagside Nej
Mål 690 x 520 x 920 mm
Kummemål 470 x 310 mm
Hanehul Ja
Overløb Ja
Bundventil medfølger Nej
VVS nr. 624008001
EAN 5711402104610

Tilbehør

Relaterede varer