Væghængte badvaske

Søger du noget særligt til badeværelset, kan en væghængt badvask være et skulpturelt element på badeværelset. En væghængt håndvask er også et godt valg for dig, der har begrænset plads, eller ikke ønsker et stort badeværelsesmøbel på dit badeværelse. Med en væghængt vask får du typisk et mere let og luftigt udtryk. 

Den væghængte vask er mere fleksibel i forhold til, hvor på badeværelset, du placerer den. Du kan selv bestemme højden på den, når den skal monteres. Det kan være en fordel, hvis du er højere eller lavere end gennemsnittet.

Gå på opdagelse i vores univers af væghængte badvaske, der fås mange forskellige designs. Uanset om du er til et minimalistisk look, et klassisk udtryk eller en retrostil har vi en væghængt håndvask, der passer ind i dit hjem.

Sortering

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

33 ud af 33 produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

STORT UDVALG AF VÆGHÆNGTE VASKE TIL BADEVÆRELSET

Når du skal have installeret en håndvask på dit badeværelse, findes der et hav af muligheder inden for de forskellige typer vaske. Det gælder design- og funktionsmæssigt, hvorfor der er flere ting, du bør overveje, inden du køber din nye badeværelsesvask. Hvordan den skal se ud, hvor dyb den må være, hvor meget kan den fylde m.m. Håndvaskens størrelse og proportioner skal passe til rummet, så du nemt kan komme rundt om vasken. En for stor vask i et meget lille rum vil få rummet til at forekomme uharmonisk.

Hvis pladsen på dit badeværelse er meget trang, kan det være en stor fordel med en vægophængt håndvask. Uden et bord under vasken skaber det nemlig en del luft, hvilket kan få rummet til at virke større. Se bl.a. vores Axa Corner porcelænsvask, der kan hænges på væggen i et hjørne og fylde minimalt på dit badeværelse, eller vores Cento porcelænsvask, som er en mere traditionel håndvask.

 

FIND DET RETTE ARMATUR TIL DIN BADEVÆRELSESVASK

Når du har taget den store beslutning og har fundet den helt rigtige håndvask til dit badeværelse, skal det rette armatur findes. Hos os er der mange muligheder for at finde netop det armatur, du søger. Vi har et stort udvalg af armaturer i forskellige størrelser og i rustfrit stål, der passer perfekt til en badeværelsesvask. Vores forskellige armaturer findes blandt andet i messing, sort, krom og kobber, og du har dermed rig mulighed for at finde det armatur, der passer til din vask og din øvrige stil på badeværelset.

 

KONTAKT OS

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 75 55 88 66 eller send en mail på info@lavabo.dk her på siden. Vi står altid til rådighed med hjælp til dig, da det ofte kan være et længerevarende projekt at beslutte og vurdere, hvilken vask til badeværelset der er den perfekte.