Retro Monoblocco toilet m/P-lås, Hvid

Vare nr.

321303P

Vejl pris inkl. moms

6.945,00 DKK OutOfStock

Et ekstraordinært badeværelse fortjener et imponerende toilet, og Retro-serien er bestemt den bedste løsning.

Gulvstående toilet med cisterne Når man ser på et toilet med cisterne, undrer man sig straks over, hvad fordelene ved at vælge denne form for toilet er, sammenlignet med den mere traditionelle højt monterede cisterne eller det mere populære toilet med skjult cisterne (indbygget i væggen og med kun en synlig skylleknap). Der er helt sikkert mange grunde, og hver enkelt har sin forklaring, men et toilet med cisterne kan helt sikkert prale af specifikke egenskaber og ikke kun æstetiske. For så vidt angår det overordnede udtryk, giver denne type løsninger helt sikkert badeværelset en vintage og klassisk smag, og et toilet med cisterne er ud fra et teknisk synspunkt er en praktisk pladsbesparende løsning.

Skyl på 3 og 6 liter

Retro Monoblocco er et markant toilet med rene, omsluttende linjer. Fremstillet af højkvalitets hvidt glasagtigt porcelæn, som sikrer en finish af høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Toilettet har et lille fremspring bagpå, hvorpå cisternen skal installeres.

Toilettet leveres UDEN toiletsæde så tilkøb et Retro toiletsæde til Monoblocco toilettet. Toiletsæderne føres i 3 farver; hvid, blank sort og valnød.

Fuldstændig MADE IN ITALY, en garanti for topkvalitet og pålidelighed, toilettet kommer med to typer afløb: den traditionelle "S"-lås (varenr. 321303), et lodret afløb eller den mere moderne "P"-lås (varenr. 321303P), med andre ord, et vandret afløb.

Designet af Alfredo Anzellini & Massiliano Cicconi

Specifikationer

Produkt serie Retro
Materiale Porcelæn
Overflade Glaseret, blank
Farve Hvid
Monteringsmuligheder (toilet) Gulvstående med cisterne
Mål 450 x 720 x 815 mm
Skyllekant Med skyllekant
Toiletsæde medfølger Nej
VVS nr. 602712500
EAN 5711402310073

Tilbehør

Relaterede varer