DETAIL39655
DETAIL48679

Flo/File 2.0/Glomp slim toiletsæde m/soft close (Ray), Matsort

Vare nr.

333171MS

Vejl pris inkl. moms

1.895,00 DKK OutOfStock

Elegant Soft close toiletsæde i et stilrent Slim design. Den smarte Easy Off funktion gør det muligt at afmontere sædet, uden brug af værktøj, for nem rengøring. 
Fremstillet i Duroplast*

Model: Ray 
OBS: Leveres med krom beslagsæt. Beslagsæt i PVD messing kan tilkøbes (varenr. 71164303)
 
Bæreevne:
Under produktionsprocesserne testes toiletsædernes bæreevne jævnligt. 
Toiletsædet opfylder ikke kun de strenge DIN-standarder, men også interne krav, som går ud over DIN-reglerne: Det relevante krav i DIN 19516 Test A er en bæreevne på 175 kg. Vores minimumskrav er langt højere. Den interne standard er 250 kg.
 
Passer til
File 2.0 rimless væghængt toilet 311209MS
Flo gulvstående toilet 
Glomp gulvstående toilet 321108MS 
Glomp BTW gulvstående toilet 321109MS 
Glomp rimless vægmonteret toilet 311409MS
 
OBS: Sædet er ikke gennem farvet, hvis sædet udsættes for slag, stød, stærke rengøringsprodukter og skuremiddel, vil ridser og afskalning kunne forekomme!
 
* Hvad er Duroplast?

For at forstå kvaliteterne af vores Duroplast toiletbrætter er det vigtigt at kende de kemiske og mekaniske egenskaber ved dette råmateriale:

Duroplastiske syntetiske materialer er en blanding af syntetisk harpiks og det fornybare ressource cellulose. De tilhører materialegruppen af polymerer, en sammensætning af mange små molekylære byggesten kendt som monomerer. 
Arrangementet og kombinationen af disse molekylære kæder bestemmer egenskaberne ved råmaterialet, og dermed også vores toiletsæder.

En væsentlig funktion af råmaterialet er dets adfærd under påvirkning af varme: 
Gennem tryk og varme kan det presses ind i et toiletbræt. I modsætning til andre polymerer, såsom Thermoplast, kan Duroplast kun smeltes én gang. I dette produktions trin er der i høj grad mulighed for fri og kreativt design. 
Når processen er færdig, og materialet er hærdet, er formen på toiletsædet endelig. Materialet vil ikke længere ændre form. Hvis materialet igen udsættes for høj varme, vil det ikke smelte, men snarere korrodere. 
Årsagen til dette er samlingen af de individuelle molekylære kæder og de stærke kræfter, der virker mellem dem. Disse kemiske egenskaber forklarer også materialets navn: Duro-plast for holdbart plast.

Vores toiletsæder lavet af Duroplast er ekstremt robuste. Overfladebehandlingen og materialesammensætningen gør toiletsæder lavet af Duroplast ekstremt stabile, ridsebestandige og holdbare.

Hvad er fordelene ved toiletsæder lavet af Duroplast?
Når man køber et nyt toiletsæde, vælger mange et toiletbsæde lavet af Duroplast. På første øjekast har disse modeller trods alt et mere kvalitetspræget udseende end toiletsæder lavet af syntetisk materiale eller med en trækerne. 
Men når det kommer til komfort, hygiejne og stabilitet, har disse toiletsæder også klare fordele.

STABIL, RIDSEBESTANDIG OG HOLDBAR
Den største fordel ved toiletsæder lavet af dette materiale kommer fra det holdbare plastik hærdning af materialet. Dette gør toiletsæderne ekstremt robuste og brudfaste. 
Sammenlignet med andre materialer såsom træ, MDF eller Thermoplast er Duroplast toiletsæder ekstremt ridsebestandige og resistente over for eksterne påvirkninger. 
Takket være dets dimensionelt stabile egenskaber passer lågene stadig perfekt til hvert toilet, selv efter års brug – præcis som de gjorde, da de var nye. 
På grund af dets ekstraordinære ridsebestandighed og overfladehårdhed er Duroplast perfekt egnet til brug med keramik, og det er meget tæt på i udseende og følelse.

ANTIBAKTERIEL OVERFLADE OG LET RENGØRING
Duroplast toiletbrætter har en glat og ikke-porøs overflade. Dette gør det meget lettere at rengøre sædet og låget. Trods alt er de vandafvisende og ekstremt modstandsdygtige over for kemiske rengøringsmidler. 
Til et varigt fejlfrit toiletsæde anbefaler vi alligevel at tørre med rent vand bagefter.

Let rengøring er en vigtig fordel i forhold til toiletsæder lavet af træ eller MDF, som er meget sværere at rengøre. Derudover har mange syntetiske materialer en naturligt bakteriehæmmende overflade, der begrænser spredningen af bakterier.

Toiletsæder lavet af Duroplast har en antibakteriel effekt takket være deres glatte overflade. Denne kvalitet gør det mere modstandsdygtigt over for kemiske rengøringsmidler.

HØJ SIDDEKOMFORT
En anden fordel ved toiletsæder lavet af Duroplast er, hvor behagelige de føles at sidde på. Så snart toiletsædet kommer i kontakt med kroppens egen varme, spredes varmen til sædet.

KVALITET
Summen af alle disse dele gør vores Duroplast toiletsæder til et premium hverdagsobjekt af højeste kvalitet. Derudover bidrager vores stabile hængsler og praktiske monteringer også til dette. 
De muliggør nem installation af sædet på alle standard vægmonterede og gulvmonterede toiletter. 
Til ekstra komfort er vores Duroplast toiletlåg udstyret med nyttige funktioner: 
Vores praktiske SoftClose® automatisk lukkesystem tillader blid lukning af låget. 
Vores praktiske TakeOff® hængsler gør toiletsædet og sædehygiejne markant lettere.

Enhver, der lægger særlig vægt på kvalitet uden kompromis, individuelt design, pålidelig ridsebestandighed, en elegant fremtoning og nem hygiejne på badeværelset, bør helt sikkert vælge vores toiletsæder lavet af Duroplast ved køb af et nyt toiletsæde.

Specifikationer

Overflade Mat sort
Farve Mat sort
Mål 450 x 370 x 57,1 mm
VVS nr. 614804111
EAN 4016959198114

Relaterede varer