Kompositvaske til køkkenet

Vaske i komposit har fundet vej til køkkenet de senere år. Det er ikke alene et slidstærkt materiale, der egner sig til hverdagens mange strabadser som opvask og madlavning. Det er også et rengøringsvenligt kvalitetsmateriale, der holder sig pænt i mange år.

Designmæssigt er komposit nemt at integrere med forskellige køkkentyper. En sort kompositvask kan for eksempel give karakter til et hvidt, minimalistisk køkken eller komplementere et mørkt trækøkken. Som en ekstra detalje kan du tilføre glød med en bundventil i kobber, messing, krom eller sølv, der matcher armaturet.

Lad dig inspirere og find kompositvasken, der passer til dit køkken.

 

Sortering

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

35 ud af 48 produkter
Hent flere produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

SORTE KØKKENVASKE I KOMPOSIT

Nu tænker du sikkert, hvad er komposit helt præcist, og hvorfor er det en fordel? Komposit er et materiale, som er en sammensætning af forskellige materialer, i dette tilfælde for Lavabos håndvaske er det knust granitgranulat og bindemiddel, hvilket giver køkkenvasken langt bedre egenskaber end en traditionel håndvask. Denne blanding af granit og bindemiddel gør, at køkkenvasken er syre- og ridsefast – to vidunderlige egenskaber, som alle vil elske at have i sit køkken.

Fælles for vores sorte køkkenvaske i komposit er, at de skal monteres i bordpladen til nedfældning. Derefter er deres designs yderst forskellige og med hver af deres praktiske fordele, hvor du kan vælge, om de skal komme med eller uden hanehul, samt hvorvidt de skal have én kumme eller to.

Selvom komposit er et stærkt og holdbart materiale, så kræver det en smule vedligeholdelse. For at du kan nyde den pæne overflade på din kompositkøkkenvask i længst mulig tid, skal du undgå, at kalkindholdet i vandet laver aflejringer. Det gør du bl.a. ved at rengøre vasken dagligt med en opvaskebørste og en smule mildt opvaskemiddel. Hvis du oplever vasken som tør, kan du anvende vores plejemidler. Hvis kalkaflejringer skulle opstå, så anbefaler vi, at du benytter eddike som kalkfjerner. 


Ønsker du derimod en anden farve håndvask i dit køkken end en sort kompositmodel, så har vi også et sortiment med farvede vaske, hvor du finder nuancer som kobber, guld, messing og mange andre.

 

HOS LAVABO GØR VI DINE DESIGNDRØMME TIL VIRKELIGHED

Hos Lavabo finder du udelukkende designprodukter af høj kvalitet, som både er smarte og elegante i deres fremtoning, samtidig med at de er yderst slidstærke og holdbare. Du vil dermed som sagt købe kvalitet, som har en lang levetid, og du vil ikke fortryde at have købt en kompositvask til dit køkken.

Sidder du inde med spørgsmål, kan du kontakte os via vores tlf. +45 75 55 88 66 eller via vores mail info@lavabo.dk.