-
  • RetroHIGHtoiletmedmessingrrogPlsBlankSort-01

Retro HIGH toilet med messing rør og P-lås - Blank Sort

Vare nr.
321305PBSM
16.545,00 kr
Yderligere information
FarveBlank sort
OverfladeGlaseret, blank
SerieRetro
Mål445 x 705 x 2220 mm
Stregkode5711402321321
VVS nummer611113251
Inklusiv toiletsædeNej
skyllekantMed skyllekant (rim)
Skjult monteringNej
MaterialePorcelæn

Træk-og-slip toilet med højt placeret cisterne med ét skyl på 6 liter. Retro-kollektionen afspejler en decideret vintage periode, og er resultatet af klassisk design, bekvemmelighed, materialer i topkvalitet og modernitet.

 

Når man ser på denne type toilet, er det første, der virkelig skiller sig ud, den højt placeret cisterne, der er designet med samme form, som andre produkter i retro-serien. Denne cisterne er fremstillet specielt til skyllevand og minder i sin enkelhed om de harmoniske og mildt afrundede linjer på toilettet og på det matchende bidet.
Men der er en anden detalje, der fortjener opmærksomhed: det er forbindelsesrøret, der fører vand fra cisternen til toiletskålen, som er synlig og messing/guld farvet. Træk-og-slip kæden med holder er også messing/guld farvet.
Røret fås også i krom.
Rør diameter: Ø30 mm

 

Det er en original badeværelsesløsning, der perfekt kombinerer vintage og klassisk stil med et moderne tilsnit.
Den lange træk-og-slip kæde, der falder lodret fra den ene side af cisternen, er en gammeldags, men essentiel detalje, der fuldender dette traditionelle toilet på højt niveau. Snonen kan monteres på enten højre eller venstre side af cisternen.

 

Fremstillet af højkvalitets glasagtigt porcelæn i Italien, hvilket sikrer en kvalitetsfinish og langvarig holdbarhed.

 

Dette toilet leveres med "P"-lås, det vil sige med et vægafløb (vandret). Kan også leveres med "S"-lås (varenr. 321305BSM), med andre ord med et gulvafløb (lodret).

 

Det er muligt at købe bidet fra samme kollektion separat samt toiletsæde i træ-look, for at bringe et strejf af elegance og originalitet ind i badeværelset.

 

OBS: Leveres uden toiletsæde, dette kan tilkøbes.