-
  • RetroLOWtoiletmedkromrrogSlsBlankhvid-01
  • RetroLOWtoiletmedkromrrogSlsBlankhvid-01
  • RetroLOWtoiletmedkromrrogSlsBlankhvid-01

Retro LOW toilet med krom rør og S-lås - Blank hvid

Vare nr.
321302
9.045,00 kr
Yderligere information
FarveHvid
OverfladeGlaseret, blank
SerieRetro
Mål455 x 705 x 1045
Stregkode5711402300159
VVS nummer602712200
Inklusiv toiletsædeNej
skyllekantMed skyllekant (rim)
Skjult monteringNej
TypeS-lås gulvmonteret
MaterialePorcelæn

Retro-toilet med lavt placeret cisterne med ét skyl på 6 literer et raffineret og unikt badeværelsesarmatur, der vil forstærke dit badeværelse med skønhed og vil gøre det til et sted, der er ud over det sædvanlige.

Den lavt monterede cisterne, som er afgørende for et effektiv skyl, ændrer badeværelsets klassiske stil til et ekstraordinært og trendy retro område.
Cisternes placering er idele hvor der er pladsproblemer. Feks. i badeværelser med lavt til loftet, er lavt monteret cisterne den mest praktiske og komfortable løsning.
Cisternen er fremstillet af fint og modstandsdygtigt glasseret porcelæn og med trykknap til skylning.
Leveres Ø30 mm. krom rør.

 

Toilettet har en afrundet og ergonomisk form, som giver en retrogenoplivning af et gammeldags badeværelse. Ligesom cisternen er toiletskålen lavet af modstandsdygtigt, fint glaseret porcelæn, som er Made in Italy.
Dette toilet leveres med "S"-lås, det vil sige med et gulvudtag (lodret). Kan også leveres med "P"-lås (varenr. 321302P), med andre ord med et vægudtag (vandret).  
Det er muligt at købe bidet fra samme kollektion separat samt toiletsæde i træ-look, for at bringe et strejf af elegance og originalitet ind i badeværelset.

 

OBS: Leveres uden toiletsæde, dette kan tilkøbes.