-
  • RetroLOWtoiletmedmessingrrogPlsBlankhvid-01
  • RetroLOWtoiletmedmessingrrogPlsBlankhvid-01

Retro LOW toilet med messing rør og P-lås - Blank hvid

Vare nr.
321306P
12.345,00 kr
Yderligere information
FarveHvid
OverfladeGlaseret, blank
SerieRetro
Mål455 x 705 x 1045 mm
Stregkode5711403213076
VVS nummer611111250
Inklusiv toiletsædeNej
skyllekantMed skyllekant (rim)
Skjult monteringNej
TypeP-lås
MaterialePorcelæn

Retro-toilet med lavt placeret cisterne med ét skyl på 6 literer et raffineret og unikt badeværelsesarmatur, der vil forstærke dit badeværelse med skønhed og vil gøre det til et sted, der er ud over det sædvanlige.

Den lavt monterede cisterne, som er afgørende for et effektiv skyl, ændrer badeværelsets klassiske stil til et ekstraordinært og trendy retro område.
Cisternes placering er idele hvor der er pladsproblemer. Feks. i badeværelser med lavt til loftet, er lavt monteret cisterne den mest praktiske og komfortable løsning.
Cisternen er fremstillet af fint og modstandsdygtigt glasseret porcelæn og med trykknap til skylning.
Leveres Ø30 mm. messin/guld look rør.

 

Toilettet har en afrundet og ergonomisk form, som giver en retrogenoplivning af et gammeldags badeværelse. Ligesom cisternen er toiletskålen lavet af modstandsdygtigt, fint glaseret porcelæn, som er Made in Italy.
Dette toilet leveres med "P"-lås, med andre ord med et vægudtag (vandret). Kan også leveres med "S"-lås (varenr. 321306), det vil sige med et gulvudtag (lodret).
Det er muligt at købe bidet fra samme kollektion separat samt toiletsæde i træ-look, for at bringe et strejf af elegance og originalitet ind i badeværelset.

 

OBS: Leveres uden toiletsæde, dette kan tilkøbes.