Badvaske placeret på bord

Fuldend udtrykket på dit badeværelse med en fritstående vask. En håndvask, der er placeret på bordpladen, vil ofte være iøjnefaldende og skabe et dekorativt udtryk. Derfor kan det være en god ide at overveje en fritstående vask i en farve eller i et materiale, der skiller sig ud. Med en fritstående håndvask har du desuden mulighed for at udnytte skabspladsen bedre til opbevaring.

Gå på opdagelse i vores univers af badvaske, du kan placere på bordet. Vælg mellem forskellige materialer og farvevarianter og find vasken, der passer til din indretningsstil. Måske er det tid til at prøve en rund eller oval vask?

Sortering

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

35 ud af 68 produkter
Hent flere produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

FIND BADEVÆRELSESVASKE TIL PLACERING PÅ BORD

Vores lækre badeværelsesvaske fås i forskellige materialer, farver og designs med én fællesnævner: at du er garanteret produkter i høj kvalitet og smukke designs, som fuldender dit badeværelse med et elegant udtryk. Drømmer du om et minimalistisk og skandinavisk udtryk, anbefaler vi vores firkantede designs, da det giver et moderne udseende. Ønsker du derimod et mere klassisk og varmt udtryk til dit badeværelse, anbefaler vi en af vores ovale porcelænsvaske.

Er du træt af den klassiske hvide håndvask og har mod på at kaste dig ud i noget mere farve på dit badeværelse, så kan en af vores vaske i kobber, stål, messing eller sort måske være noget for dig. De vil skabe blikfang og vil ikke gå ubemærket hen af gæster, og du vil på denne måde have en vask, der skaber et unikt udtryk for dit badeværelse.

 

FORDELE VED AT MONTERE DIN HÅNDVASK PÅ BORDPLADEN

En håndvask, der står oven på badeværelsesmøblet, syner umiddelbart mere imponerende end en nedsænket håndvask. Der er en masse fordele ved at vælge denne løsning. Først og fremmest skal der kun skæres ét lille hul i bordpladen til afløbet, og så er vasken let at udskifte, da den sidder oven på badeværelsesmøblet, hvis man ønsker forandringer i sit interiør. Denne monteringsmetode vil ofte være den bedste løsning, hvis du har et lille badeværelse, da det giver mulighed for praktisk opbevaringsplads under vasken.

 

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING HOS LAVABO

Hos Lavabo skaber vi boligdrømme i fællesskab med vores kunder. Det kan nemt virke uoverskueligt at skulle renovere eller lave et badeværelse uden professionel rådgivning. Hvis du på nogen måde er i tvivl om, hvilken badeværelsesvask du skal vælge, eller hvorvidt du skal bruge andre elementer, skal du bare kontakte os, så står vi til rådighed.

Lavabo er din totalleverandør af designprodukter til dit badeværelse, og foruden badeværelsesvaske finder du et stort udvalg af toiletter, armaturer og tilbehør til badeværelset.

Du kan sende os en mail på info@lavabo.dk eller ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66.