-

Toiletsæder

 Toiletsæder er en uundværlig ting til dit toilet. Et toiletsæde udgør en essentiel del af det overordnede udtryk på dit toilet og dermed dit badeværelse. Det skal helst passe lige nøjagtigt til toiletkummen, så det kan skabe et harmonisk udtryk, og det er samtidig et redskab til en mere hygiejnisk tur på toilettet, så du ikke falder direkte ned i kummen. Hos Lavabo forhandler vi toiletsæder i et funktionelt og flot design, der gør rengøringen væsentlig lettere, men som med garanti også passer ind i ethvert badeværelse.

 

Vi bruger en del tid på et badeværelse igennem et helt liv, og det er derfor en god idé at investere i produkter, der passer til dine behov, hvilket gør sig gældende, når det kommer til funktionalitet, design og kvalitet. Gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor du finder toiletsæder i forskellige former, farver og materialer.

24 vare(r)

24 vare(r)

Udforsk vores udvalg af toiletsæder i træ og andre materialer

 

Der er ingen toiletter, der er ens, og det er heller ikke alle typer af toiletsæder, der lige passer til alle toiletter. Det er vigtigt at finde det helt rette udtryk. Hos Lavabo har vi gjort det let for dig at finde det rette toiletsæde, da vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige toiletbrætter i alt lige fra toiletsæder i træ til sæder i farver, som mat sort, blank og mat hvid, olivengrå m.m.

 

Er du på udkig efter et nyt toiletbræt, som kan være med til at skabe det helt rigtige udtryk på dit badeværelse, så kan valget af farve på brættet generelt set være med til at gøre en stor forskel for rummets udtryk. Derfor gør Lavabo det muligt for dig at vælge mellem andet end blot et sort eller hvidt toiletsæde. I vores spændende udvalg kan du nemlig få fingrene i lige præcis det toiletsæde, der behager din visuelle sans, og som derudover bidrager til at gøre dit badeværelses udtryk personligt og lækkert – lige efter din smag og dine ønsker.

 

Skab dit drømmebadeværelse i samarbejde med Lavabo

 

Hos Lavabo forhandler vi udelukkende designprodukter i høj kvalitet, så du til hver en tid kan skabe et smukt og moderne hjem lige efter dine ønsker. Den høje kvalitet sikrer også, at du kan få stor glæde af produkterne i mange år ud i fremtiden. Når du handler toiletsæder og andre produkter hos os som bideter, væghængte toiletter eller gulvstående toiletter, så er der aldrig gået på kompromis med hverken funktionalitet eller design.

 

Sidder du på nuværende tidspunkt og har spørgsmål til nogle af vores mange produkter, eller har du bare brug for rådgivning af den ene eller den anden slags, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 75 55 88 66 eller sende os en mail på info@lavabo.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig – uanset hvordan du vælger at kontakte os.