Tilbehør til toiletter

Søger du tilbehør til toilettet? Her finder du alt fra dekorative skylleknapper til elegante toiletpapirholdere i messing, krom eller sort. En toiletpapirholder i smukt design kan være den sidste finish for helhedsindtrykket. Husk, at du med små ændringer kan skabe store forandringer på badeværelset. 

Gå på opdagelse i vores univers af tilbehør til toilettet og vælg den detaljer, der fuldender din badeværelsesindretning. Her på siden finder du også praktisk tilbehør som skylleindsats,  toiletafløb, monteringsrør og S-, P- og SW-rør.

Farve

Materiale

Produkt serie

Overflade

P-rør
P-rør

P-rør

Varenr.   

329002
299,00 DKK OutOfStock
S-rør
S-rør

S-rør

Varenr.   

329003
299,00 DKK OutOfStock
SW 90° rør
SW 90° rør

SW 90° rør

Varenr.   

329004
399,00 DKK OutOfStock
SW-rør
SW-rør

SW-rør

Varenr.   

329001
399,00 DKK OutOfStock
40 ud af 40 produkter
VEDLIGEHOLD

NEMT AT VEDLIGEHOLDE VORES PRODUKTER

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 75 55 88 66
info@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

ALT FRA SKYLLEKNAPPER TIL MONTERINGSRØR

Hos Lavabo tror vi på, at et smukt badeværelse gør dig bare en smule mere glad. Dit badeværelse behøver ikke at være nyrenoveret for at give dig et smil på læben. Faktisk kan du opnå store forandringer med bare små ændringer.

Vores sortiment af tilbehør til toiletter byder blandt andet på dekorative skylleknapper, der kan peppe dit gamle toilet op eller sætte et personligt præg på dit nye toilet. 

Foruden vores elegante skylleknapper, forhandler vi også mere lavpraktisk tilbehør til dit toilets funktion. I vores udvalg af monteringsrør finder du S-, P- og SW-rør.

Er du på udkig efter et nyt toilet? Hvad med et af vores væghængte eller gulvstående toiletter? Eller måske et bidét? Gå på udkig i vores unikke udvalg og gør dit badeværelse til et rum, du elsker.

 

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. 75 55 88 66 eller sende en mail på info@lavabo.dk. På vores hjemmeside finder du desuden både vores serviceformular  og vedligeholdelseskataloger.