Badvaske i stål

Skab et sofistikeret og elegant look på badeværelset med en håndvask i stål. Stål giver dig mulighed for at lege med stil og udtryk, uanset om du er til et industrielt look eller et mere sofistikeret udtryk. Stål har en tidløs elegance over sig, som harmonerer godt med den minimalistiske badeværelsesstil.

Vi har et stort udvalg af stålvaske i forskellige former og farver. Det er helt op til dig og din indretningsstil, om du vil gå med en klassisk stålvask, eller om du er til en moderne stålvask med kobber eller messing look. 

Lad dig inspirere og find stålvasken, der opfylder dine badeværelsesdrømme.

Sortering

Skabsbredde

Farve

Hanehul

Materiale

Overløb

Produkt serie

Overflade

27 ud af 27 produkter

Vedligehold

Nemt at vedligeholde vores produkter

Når du køber en vask, et armatur eller et toilet, håber du naturligvis, at det holder sig pænt i mange år. Sådan er det også, når du køber produkter fra Lavabo. 

Vores produkters kvalitet er høj og kræver minimal rengøring. Det kan du læse mere om i vores vedligeholdelsesvejledninger. Her får du gode tips til, hvordan du nemt plejer dine produkter, så de også er flotte efter mange års brug.

Inspiration

Bliv inspireret og få nye idéer

Se hvordan du kan ændre udtryk med få midler. For eksempel kan et nyt armatur eller en ny køkkenvask skabe helt nyt liv.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ninna Ley
Intern salg & kundeservice
+45 53 50 08 17
nl@lavabo.dk

Salg eller projektering

Udfyld formularen og fortæl hvad din henvendelse drejer sig om, så kontakter vi dig snarest.

Privatkunde

Har du spørgsmål eller brug for sparring? Tag fat i vores dygtige forhandlere og få kompetent rådgivning.

Find forhandler

SMUKKE STÅLVASKE TIL BADEVÆRELSET

Hos Lavabo har vi bestræbt os på at have et bredt sortiment af stålvaske til badeværelset, så du kan finde en model, der passer til din indretning og personlighed. Du går nemlig aldrig galt i byen ved at have en badeværelsesvask i stål, da det er et slidstærkt materiale. Dog skal du være påpasselig med vores farvede stålvaske, da disse kræver særlig vedligeholdelse for at bevare deres smukke farve og overflade. De enkelte vaskes plejeanvisning kan du selvfølgelig tilgå ved at klikke på dem.

Vi har stålvaske i runde og rektangulære former, hvor du også kan vælge mellem montering på bordpladen og nede i bordpladen, alt efter hvad, du synes passer til dit badeværelse. Fordelen ved at have monteret en vask på bordpladen er, at du får et mere tydeligt syn af din vasks flotte design, som gør den mere iøjnefaldende. Derudover får du også mere skabsplads under vasken ved at montere den på bordet. Har du derimod et mindre badeværelse, kan det virke voldsomt med en vask på bordet. Her vil en nedsænket model derimod skabe illusionen af mere plads, og der vil ikke virke trangt. En nedsænket vask er derudover også nem at rengøre.

 

OPFYLD DINE BADEVÆRELSESDRØMME

Sammen med os kan du være med til at opfylde dine badeværelsesdrømme, da vi hos Lavabo har alt indenfor badeværelsesvaske, toiletter og armaturer. Du vil dermed kunne købe ind til den totale badeværelsesrenovering i moderne design og udsøgte farver, som passer ind i langt de fleste skandinaviske hjem. 

Sidder du inde med spørgsmål, kan du kontakte os via vores tlf. +45 75 55 88 66 eller via vores mail info@lavabo.dk.